Piyasadaki en iyi telefon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CANAVAR

Hectopat
Piyasada ki en iyi telefon ne? Fiyat fark etmez g2 iyi gibi geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan piyasada ki en güçlü telefon Lg G2'dir.

Şuan piyasada ki en güçlü telefon Lg G2'dir.

Hayır, Geekbench skorlarına baktığımızda iPhone 5s'in önde olduğu apaçık ortada... GLBench sonuçlarına göre de G2. Karşılaştırma yapmak mantıksız olur. Birisi Android, ne kadar güç, o kadar performans mantığı. Diğeri iOS, az güç, yüksek performans mantığı. Ama eğer sayısal değerlerden bahsediyorsanız G2, Snapdragon Note3, ve de Xperia Z1 en iyilerdendir...

image.jpg

ios Kullanan iphone telefonlarda itunes zorunluluğu telefonun kullanılabilirliğini düşürüyor.
zil sesini bile telefondan yapamıyorsun. itunes'tan yapmak zorundasın.

Android'te ise Usb flash bellek gibi içine dosyaları atıp telefondan seçebiliyorsun.
Air Droid sayesinde kablo olmadan Pc'ye bağlanabiliyorsun.

Tüm bunların haricinde custom rom lardan telefonu istediğin şekle sokabiliyorsun.

Tüm bunlar düşünüldüğünde tasarımını beğendiğin bir Android telefon almalısın.

Benim iPhone'u almamın nedeni belki de sadece iTunes'u. Her şeyin senkronize ve bir düzen içinde olmasının neresi kötü? Arşivlemeye yeni bir boyut kazandırıyor iTunes... Ayrıca iTunes'un WiFi Sync özelliği ne güne duruyor? Teker teker hesap girmektense (Google, Samsung vs.) iCloud hesabımı giriyorum, MacBook Pro'mdaki tüm resimler ve bilgiler iPhone'a geliyor. Android'deki virüs riskinden bahsetmek bile istemiyorum...

Android çeşitlilik olarak piyasada daha fazla olduğu için ben karşılaştırmama İphone'yi katmadım. Genel olarak en güçlü telefon LG G2. Bu arada İphone5s almamamın tek sebebi itunes'dir. Saçma sapan kafasına göre iş yapan bir yazılım. Şuan Lg G2 aldım rahatım. Lg G3 çıkacak yakında ama hiç almayı düşünmüyorum. Google Nexus 5'de harika bir telefondur.

Bazı arkadaşlarım z1'i öneriyor sizce z1 mi almalıyım g2 mi ?

Z1 almalısın. G2 fiyat performans ürünü, donanımı o fiyata göre harika, tamam, ama dış malzeme kalitesi Z1 kadar değil. Kamerası da aynı şekilde tabi, sensörünün MegaPiksel değeriyle karşılaştırmak istemezdim, ama biri 13, diğeri 20 - fark pek de az değil -, gürültü de pek yok Z1'de... Eğer kamera çok önemliyse tabi ki Lumia 1020 al...

Bana kamera ve dış dayanıklılığı fazla önemli değil. Performanns önemli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı