Piyasadaki laptopların işlemci hızları

cagatayhann

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar biraz araştırma yaptım da piyasadaki laptopların işlemci hızları gerçekten çok düşük geldi bana. 1.8GHz'e kadar inen Intel Core i7 işlemciler var. Çoğu da 2.2 civarında Turbo Boost ile 3.2 falan yazıyor. Bu laptoplarda normal mi, ben mi cahilim hiç bir fikrim yok. Aydınlatılmaya ihtiyacım var.

Bir de laptop almayı düşünüyorum. Kafamdaki şeyler az çok belli. Günümüzdeki tüm oyunları 1080p çözünürlükte medium ayarlarda sorunsuz oynatabilsin bana yeter. Ultra gibi ir takıntım yok.

Sadece istediğim kesin kriterler, 1080p çözünürlük ve SSD+HDD. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

Bütçem: 3000TL

Son düzenleme:
Monster çok hoşuma gitti ama gördüğüm her ekran kartı 128bit. Biraz kafa karıştırıcı değil mi? Ya da çok mu temkinli yaklaşıyorum? :D

Anlıyorum şu Monster Abra A5 hoşuma gitti baya. Ödeme seçenekleri de uygun. Advantage olan yerde HSBC kart geçiyor değil mi?

Ödeme koşulları hakkında bir fikrim yok fakat arayıp öğrenebilirsiniz. Monster tercih ederseniz servis kalitesi sizi gerçekten tatmin edecektir. Alacağınız ssd'yi kendiniz takamazsanız onlara söylediğinizde takabilirler sanırsam.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı