Pizza Online Sipariş Scripti

Sistemin e-ticaret scriptlerinden farkı yok ki. Yani uygun bir e-ticaret scripti alıp, pizzacıya uygun bir tema yaptırabilirsiniz. Eğer wordpress sistemini tercih ederseniz tema daha kolay bulunacaktır. Tabi özel eklentiler de şart olacak bu durumda. Pizzaya eklenecek malzemeler vs. açısından.
 
Aşağıdakiler en çok kullanılanlardandır yapacağın sadece anasayfaya pizzayı eklemek ve müşterilerin satın almasını beklemek satın aldıktan sonra adresleri felan geleceği için rahatlıkla gönderimde yapabilirsin.
1. Magento (ücretsiz)

2. osCommerce (ücretsiz)

3. OpenCart (ücretsiz)


-Aşağıdakiler ise yukardakiler kadar ünlü olmayan orta seviyede e-ticaret scriptleri aralarında harikalarıda var berbat tasarımı olanlarda buyur.
4. Spree Commerce (ücretsiz)

5.
PrestaShop (ücretsiz) (öneririm)

6. VirtueMart (ücretsiz)

7. Ubercart (ücretsiz)

8. Zeuscart (ücretsiz)

9. Afcommerce (ücretsiz)

10.
Zen Cart (ücretsiz)(güzeldir)

11. SimpleCart js (ücretsiz)

12. TomatoCart (ücretsiz)

13. CubeCart (ücretsiz)

14. RokQuickCart (ücretsiz)

15. StoreSprite (ücretsiz)
 
Hocam temiz bir hizmet almak istiyorsanız, sorun yaşadığınız da iletişime geçecek birini arıyorsanız ve güven gerektiren bir sistem istiyorsanız ücretli hizmetlerden yararlanın. Çünkü ortada internet üzerinden yapılan bir ticaret var. Ve e-ticaret emek ve zaman istiyor. Bunları ya yüksek fiyatlar verip ajanslara yaptırırsınız yada kendinize uygun sağlam bir firma bulup oradan e-ticaret paketi alırsınız. Tavsiye de isteyecek olursanız Ticimax firmasını önerebilirim. Sanal pos seçenekleri çok iyi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Wordpressin cache sistemi sisteminizi çabuk yorabilir.
internette satılan scriptleri görebilir veya bilgin var ise kendin de tema olarak cms sistemlere uyarlayabilirsin.Joomla da kullanabilirsin
 
Sadece sipariş kısmı için bir script alıp varolan siteye entegre etmek istiyorsanız ücretsiz yardımcı olmaya çalışırım ama sitenin komplesini yaptıracaksanız zamanım olmadığından yardımcı olamam Ö.M. ile ulaşabilirsin.

Sipariş scriptinin işlevide şu şekilde olabilir
Kişi istediklerini sizin sunduğunuz içeriklerden seçer bu kayıt mysql'e gönderir siz de scriptinizin yönetim panelinden bu siparişleri görüp işlem yapabilirsiniz.

Ama siz site üzerinde de ödeme yapılsın vs. istiyorsanız işinde uzman birileriyle çalışmanızı öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı