Dediğin yeri buldum galiba şuan arıyorum oyunu@egeb.p sürüm kodlarına tek tek tıkla orada .PNG uzantılı resim dosyalarını aç. Pkgi resmi olan dosya klasörü onun. İrisman varsa direkt görünür resimler, daha kolay bulursun.
Oyunun resmi falan yok baktım@egeb.p sürüm kodlarına tek tek tıkla orada .PNG uzantılı resim dosyalarını aç. Pkgi resmi olan dosya klasörü onun. İrisman varsa direkt görünür resimler, daha kolay bulursun.
İnstall package filles'a geldi şuan sistemde yer yok daha önce yaptığım ve tamamlanmış indirmeyi nasıl temizlerim?Ben arka planda indirme yapmamisfimm
Adamın dediği dosyaya baktım 0001 var ona tıkladım şimdi ne yapmayalım
Max Payne oyununu buldum 2 tane var biri 13 biri 10 ikisinden birini silmek istiyorum nasıl silerim@egeb.p oyunun resmi olmaz dosya boyutundan anlarsın.
Halettim teşekkür ederim 18 gbmi ne geri geldi şuan@egeb.p ikisinide sil.
Mause ile dosyanın üzerine bas 2 kere. Ordan d-pad tuşları ile aşağı gel ve sil.
Şimdi pkgiden bir daha oyunu indiriyorum bir problem olmaz digilmi inerken@egeb.p ikisinide sil.
Mause ile dosyanın üzerine bas 2 kere. Ordan d-pad tuşları ile aşağı gel ve sil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.