Plak vs CD

Tidal yakında gerçek yüksek çözünürlü FLAC dosyaları MQA ile birlikte sunacak. Benim için MQA problem değil. Şu döviz kuru düzgün olsa Qobuz'u direk alıp kurtulmak lazım aslında.

Hocam zaten Tidal ilk sunan firma değil miydi? Çok önceden beri Tidal'de Hi-Res ve MQA mevcuttu, ben bu işlerle 1.5 yıl önce uğraşıyordum o zamanda en popüler Tidal'di, qobuz üyelik almakta sıkıntı çok pahalı gerçektende döviz yüzünden

Aynı hayalleri paylaşıyoruz IE300 ile çıktım bu yola

MQA ile anlaşmadan önce sunuyor olabilirdi. Ben o zamanlar çocuktum. Hiç bilmem.

MQA ile anlaşmadan önce sunuyor olabilirdi. Ben o zamanlar çocuktum. Hiç bilmem.
Tidal sitesinden alıntı
Hi-Fi
Listen to Music the way it's meant to sound.
  • Hi-Fi Sound QualityUp to 1411 Kbps
  • 100M+ songs and 650K+ videos
  • Ad-Free
  • Listen offline with unlimited skips
  • Live on TIDALListen or play your favorite Music with others in real-time.
See all features
Hi-Fi Plus
Make your listening count.
  • Innovative Audio FormatsUp to 9216 kbpsMaster Quality Authenticated (MQA), Dolby Atmos, Sony 360 Reality Audio, and Hi-Fi
  • 100M+ songs and 650K+ videos
  • Ad-Free
  • Listen offline with unlimited skips
  • Live on TIDALListen or play your favorite Music with others in real-time.

FiiO FH3 var elimde. Gerçekten başlangıç için iyi gibi. En azından kulağıma nötr bir ses sunuyor gibi.

Bende ilk başta fiio JH3 almıştım, Çinli markalar arasında en iyisi fiio gerçektende, diğer markalar tizi basıyorlar daha netmiş gibi bir algı yaratıyorlar, halbuki kulak tırmalıyor kulaklık son ses açınca, fiio güzel marka gerçektendede, Sennheiser outlet sitesinden 100 euro fiyata bazen IE300 stoklara giriyor, Almanya'da tanıdığın var ise getirtebilirsin, ama benim önerim IE200 olur, IE300 üretimi bitti ve IE300'deki eksikleri IE200 ile tamamladılar

Hocam ben IE 200'ü düşündüm de MMCX girişi değişik olduğundan almadım. Mesela FiiO'nun kendi stok kablosu sağlamlık açısından çöp gibi bence. 1 ay önce Aliexpress'ten kablo alıp değiştirdim. Kablo kulağımı çevreleyen kısımdan dolayı herhalde gerilip içten koptu. IE 200 için balanslı kablo da bulamamıştım o zamanlar.

4-5 dolara AliExpress'te çeviciler satılıyor, ben o şekilde balanslı kablo aldım kullanıyorum, kablo olarak da fiionun gümüş balanslı kablosı güzel

4-5 dolara AliExpress'te çeviciler satılıyor, ben o şekilde balanslı kablo aldım kullanıyorum, kablo olarak da fiionun gümüş balanslı kablosı güzel

İşte o gümüş kaplamalı bakır olan kablo pek sağlam değil gerçekten bizzat deneyimledim. Hatta link bırakayım ben o ürünü. Sonradan aldığım kablo gerçekten daha iyiydi. Uçları kaplama gibi olunca da daha sağlam gibi bence.
AliExpress: 16.79AU $ 70% OFF|OPENHEART 8 çekirdekli gümüş kaplama bakır değiştirin kulaklık kablosu 3.5mm/2.5mm/4.4mm MMCX/0.78 2pin/QDC denge yükseltme kablosu|Kulaklık Aksesuarları| - AliExpress

FiiO Kablo: Fiio LC-2.5B MMCX Balanced Cable

Bende linkini paylaştığınız alixprssde satılan kablolardan almayı düşündüm ilk başta sonra fiio almaya karar verdim ama kablo düşündüğünüz kadar kötü değil, bende 1 yıldır kullanıyorum, tek sorunu biraz kulak acıtıyor, linkte satılan diğer kablolardanda çok fazla beklentiye girmemek lazım ben fiio daha kalitelidir diye tercihimi fiiodan yana yapmıştım, sizde zaten bu kablo mevcutta var ise bence kullanın, kablo masrafıda yapmamış olursunuz
bu çeviriciler kaliteli baya

Yok hocam öyle değil. Bu FiiO kablosu bozuldu yani. Kulağımda falan düzeltirken veya azıcık gerdirdim birkaç kez öyle oldu. Ses gitti, cızırdamaya başladı. Başta ben de AliExpress'te tereddüt ettim ve benim kulaklığımı kullanan kullanıcıların da aldığını görünce ben de aldım ve gerçekten iyi. Geçen hafta elime ulaştı. FiiO kablonun bozulmasının sebebi birkaç kez kulağımda hafif gerdirdiğimden olabilir veya taşıma çantama koyarken özensiz koymamdan kaynaklanıyor da olabilir. Bilemeyeceğim ama bu kablo bana daha iyi hissettirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…