Plakasız 2000 watt scooter kullanılır mı?

Yahu karakola gidip sordum sıkıntı olmaz dediler devriye polisine sordum sıkıntı olmaz dediler kaç kere çevirmeden geçtim hiçbir şey olmadı.

Cidli misiniz hocam gerçekten ceza yediniz mi?

Evet 35 ben, 18 arkadaşım yedi. Ceza için yarın itiraz edeceğim gidip, iptal etmezlerse ödemeyeceğim vergi borcu zaten zamanla zaman aşımına uğrar, 17 yaşındayım zaten. Sadece yemesem iyi olurdu :)

Geçmiş olsun hocam polise göre değişiyor olabilir ceza durumu. Artık polisin insafına kalmış bir şey.

Ödenmeyen borçlar faizle ileride çok büyük faturayla canınızı yakabilir. Bilginiz olsun.

1751062689398.png

İyice araştırmayıp yola çıkmışsınız, yapabilecek bir şey yok. 250W ve aşağısı için ehliyet gerekmiyor.

Eki Görüntüle 2522369

İyice araştırmayıp yola çıkmışsınız, yapabilecek bir şey yok. 250W ve aşağısı için ehliyet gerekmiyor.

Tamam da en başta uyarılır, elektrikli küçücük şey, hayatım da ki ilk çevirme olayım ne anlarım? Bu yaşta ki birisine 50k ceza yazmak, bir de hani araba alıp kaçmamışım etmemişim, polislerin kullanabilirsin dediği, kaç kere çevirmeye girip bir şey olmayan bir şeyi boş yolda sürdüğüm için yiyorum. Bilmiyorum ben mi yanlışım ama polis yanlış yaptı bence ve bu kadar vicdansızlık olmaz yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı