Planet Blue sistem nasıl?

Bakın, parçaları iyi diyorum. 8 GB version olsa neyse ama bu 12 ve NVIDIA istiyorsa alınabilecek bir sistem. 13. nesil Intel Core avantajı var zaten.

AMD Radeon isterse, RX 6700 sisteme baktığı zaman PSU yükseltmesiyle alınır, onda da fiyat iyice çıkar ve birkaç TL fazlasına XT versionlu olur.

AMD Radeon isterse, RX 6650XT sistem bu sefer 5500 kalacak.

Buna çıkar mı?

Parçaları iyi deyip RTX 3060 sistemden bahsediyorsanız gülerim. 3000 serisi artık alınmaz. Yerine RX 6000 serileri varken çok saçma olur.

Bakın, parçaları iyi diyorum. 8 GB version olsa neyse ama bu 12 ve NVIDIA istiyorsa alınabilecek bir sistem. 13. nesil Intel Core avantajı var zaten.

AMD Radeon isterse, RX 6700 sisteme baktığı zaman PSU yükseltmesiyle alınır, onda da fiyat iyice çıkar ve birkaç TL fazlasına XT versionlu olur.

AMD Radeon isterse, RX 6650XT sistem bu sefer 5500 kalacak.

Buna çıkar mı?

Hocam benim gönderdiğim Curved ve 27 inch ekranı 24 istemiyorum almışken monitörü kocaman alayım dedim.

Parçaları iyi deyip RTX 3060 sistemden bahsediyorsanız gülerim. 3000 serisi artık alınmaz. Yerine RX 6000 serileri varken çok saçma olur.

Aynı benzer fiyata bu var.

Parçaları nasıl? Gördün, değil mi? Evet, 13. nesil avantajıyla ve parça farkıyla 3060 12 sistem eğer "NVIDIA" isteniyorsa, alınabilir.

Bir de bu var.

Eğer 5600 yükseltilecekse ve AMD Radeon istenecekse, alınabilir. Ama NVIDIA isteyen bir kişinin başka yapacağı pek bir şey yok. Bunu diyorum.

Aynı benzer fiyata bu var.

Parçaları nasıl? Gördün, değil mi? Evet, 13. nesil avantajıyla ve parça farkıyla 3060 12 sistem eğer "NVIDIA" isteniyorsa, alınabilir.

Bir de bu var.

Eğer 5600 yükseltilecekse ve AMD Radeon istenecekse, alınabilir. Ama NVIDIA isteyen bir kişinin başka yapacağı pek bir şey yok. Bunu diyorum.
Israrla parça diyorsunuz da ben onu anladım zaten. Attıklarınız evet güzel. Konu sahibinin illa NVIDIA istemesi mantıksız.

Mantıksız evet farkındayım ama bu zamana kadar sadece nvidia kullandım bundan dolayı eski köye yeni adet getirmek istemiyorum.
Pekala böyle istiyorsanız siz bilirsiniz ben iyiliğiniz için söylüyorum.
Hayırlı olsun şimdiden, dediğim gibi ardacanci bugün akşam bakar konuya.

Israrla parça diyorsunuz da ben onu anladım zaten. Attıklarınız evet güzel. Konu sahibinin illa NVIDIA istemesi mantıksız.

Attığım RX 6700 sistemdeki PSU ve kasa Rampage idi, değişmiş. Bunu görmedim, bu haliyle içerisindeki Xigmatek PSU modeli ortalamaysa, alınabilir artık.

Sisteme girdiğim zaman 17k gözüküyordu ve parçaları baktım evet, değişen ucuz parçalar var ama hiç monitöre bakmam aklıma gelmedi, çünkü zaten aşağıya inmiştim ama monitör seçme bölümü farklı yerdeymiş ve ben de sistemin fiyatı 17k oldu ve şişti sandım.

17k görünce ben de hiç RX 6700 sistemi kontrol etmediğimden onu atmıştım, hem parça hem de NVIDIA, 13. nesil Intel Core olduğundan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00