PLANET-BOOM / i3 12100F ve GTX 1650'li sistem alınr mı?

Bu fiyata Arc 750 sistem almıştık. GTX 1650 mi kaldı ya? Mümkünse bu sistemi alacaklar ikinci el sistem toplamalı.

Hocam hatırlarsınız belki beni konu açmıştım birkaç gün önce bir sorum olacaktı PSU nuzun markası nedir ve ne kadardır kullanıyorsunuz sistemi benim PSU gameboost bst-ATX 550weu biraz kaygilandım markadan dolayı kullandığınız süre boyunca bir sorun oldu mu?

Hocam hatırlarsınız belki beni konu açmıştım birkaç gün önce bir sorum olacaktı PSU nuzun markası nedir ve ne kadardır kullanıyorsunuz sistemi benim PSU gameboost bst-ATX 550weu biraz kaygilandım markadan dolayı kullandığınız süre boyunca bir sorun oldu mu?
Xigmatek EN40711 600W 80 Plus Bronze kullanıyorum. Eskiden 500W'lik Rampage'nin RMP500 PSU'sunu kullanıyordum 1 ay önce. Arkadaşıma üstüne 100TL daha verip benim Rampage ile onun Xigmatek'i takas ettik. Bu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım, 2 aydır Xigmatek, 1 aydır Rampage kullandım. Gameboost PSU sıkıntı çıkarır mı bilmem ama Powerboost'dan belki iyidir. Kullanın gitsin ama paranız olunca değiştirmeyi öneririm. Sağlam kazık göz çıkarmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı