PLANET-PHOENIX i3 13100F-RTX 3060 sistem alınır mı?

ozgur_goreci

Zeptopat
Daha fazla  
PLANET-PHOENIX/Intel Core i3 13100F/GIGABYTE GeForce RTX 3060 WINDFORCE OC 12GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM Bu sistemi almayı düşünüyorum.
i3 13100F yerine 1200 TL ekstra verip i5 12400F almak mantıklı olur mu? Ve SSD'yi 700 TL ekstra verip 1 TB Kingston'a yükseltmek mantıklı mı? Eski bilgisayarımın hard diskini takacağım.

İşlemciyi yükseltin, isteğe göre SSD alınabilir ama PSU sıkıntılı kasada değiştirilebilir isteğe göre.

Alınırda PSU ve işlemciyi değiştirince 15000 TL oluyor şunu almak daha mantıklı.
Hiçbir şey değiştirmeden i3 işlemcili halini alırsam bi problem yaşar mıyım,pişman olur muyum? Yoksa işlemciyi i5 mi yapayım kesinlikle ,16k veremem şu sıra, monitörüm de 60hz bu arada,Psu seçeneklernden 200 tl olan farklardan seçebilirim eğer daha iyi olursa önerinizi bekliyorum ama mümkün oldukça fiyatı arttırmamak istiyorum

İşlemciyi yükseltin, isteğe göre SSD alınabilir ama PSU sıkıntılı kasada değiştirilebilir isteğe göre.
Hiçbir şey değiştirmeden alırsam pişman mı olurum, mümkün oldukça ucuz olsun istiyorum,cok artmasın fiyat istiyorum

Hiçbir şey değiştirmeden i3 işlemcili halini alırsam bir problem yaşar mıyım, pişman olur muyum? Yoksa işlemciyi i5 mi yapayım kesinlikle, 16k veremem şu sıra, monitörüm de 60Hz bu arada, PSU seçeneklernden 200 TL olan farklardan seçebilirim eğer daha iyi olursa önerinizi bekliyorum ama mümkün oldukça fiyatı arttırmamak istiyorum.

Hiçbir şey değiştirmeden alırsam pişman mı olurum, mümkün oldukça ucuz olsun istiyorum, cok artmasın fiyat istiyorum.

Pişman olursun benim attığımı alın. i3 işlemcili alırsın ama kasayı değiştirmen kesinlikle gerek ayrıca o SSD'de iyi değil ileride yeni SSD almak zorunda kalırsın.

Konuya bir göz atın.

Konuya bir göz atın.
İnceledim evet ama 16k bütcemi aşıyor maalesef ki CYBER-6600 / INTEL I3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR şu kasayı gördüm psu ssd daha iyi gibi i3 12100 > ryzen 5500 den daha mantıklı sanırım

PLANET-PHOENIX/Intel Core i3 13100F/GIGABYTE GeForce RTX 3060 WINDFORCE OC 12GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM Bu sistemi almayı düşünüyorum.
i3 13100F yerine 1200 TL ekstra verip i5 12400F almak mantıklı olur mu? Ve SSD'yi 700 TL ekstra verip 1 TB Kingston'a yükseltmek mantıklı mı? Eski bilgisayarımın hard diskini takacağım.

Kasayı thetmaltake yapman gerek 12400F de yapabilirsin ama yükseltme yerinde göremedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı