Planet VPN bozuldu

MrMay

Femtopat
Daha fazla  
İnternet üzerinden bulduğum ücretsiz VPN ile (planet VPN) Amerika'ya bağlandım. Ama ağdan ayrılmak istediğimde Amerika'da takılı kaldım. Bağlantımı Türkiye'ye nasıl geri çekebilirim bilen var mı? Sırf bu yüzden internet hızım 500'den 20'lere kadar düştü kafayı yemek üzereyim.

İnternet üzerinden bulduğum ücretsiz VPN ile (planet VPN) Amerika'ya bağlandım. Ama ağdan ayrılmak istediğimde Amerika'da takılı kaldım. Bağlantımı Türkiye'ye nasıl geri çekebilirim bilen var mı? Sırf bu yüzden internet hızım 500'den 20'lere kadar düştü kafayı yemek üzereyim.
Zaten sorunları var Planet VPN'nin.

Buldum Görev Yöneticisi'nden deamonvpn diye bir şey var zaten planet VPN'in hemen üstünde onun ve planetin görevini sonlandırınca düzeldi çoık şükür. Yıllar sonra biriside aynı sorunu yaşar kalsın burada cevap olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı