Plantronics Backbeat Fit 350 alınır mı?

mcihankaya

Kilopat
Katılım
20 Temmuz 2014
Mesajlar
120
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yürürken telefonda müzik dinlemek için kullanacağım bu kulaklık sizce nasıl? Daha iyisini sunabilen var mı bu fiyat bandında? Bluetooth kulaklık konusunda deneyimli bir arkadaş yardımcı olabilirse sevinirim.
Bakınız: İnceleme videosu
 
Alternatif olarak Backbeat Fit 305 modeline bakabilirsiniz. Ses olarak çok farklı olduklarını düşünmüyorum. 305 modelinde çengel yok. Şu ana kadar kullandığım en rahat kulak içi kablosuz kulaklık kendileri. Onda da düşme derdi falan yok. Kulağın içinde kalan ufak çengelli bir yapısı var. Ama bu modellerde genellikle ses açma ve kısma bölümünün çıkışında meydana gelen kablo temassızlığı sorunu olabiliyor. Ama eğer olursa, garanti sistemleri iyi çalışıyor. Birkaç gün içinde yenisini gönderiyorlar hemen.

Ses kalitesi konusu da tamamen ayrı bir konu, o konu hakkında merak ettikleriniz varsa, onları da cevaplayabilirim elimden geldiğince.

Alternatif bir kulaklık önerisi şu an yapamıyorum çünkü bir süredir piyasaya göz gezdirmedim ve güncel fiyatların ne durumda olduğunu bilmiyorum.
 
Şöyle diyim yürürken, spor yaparken vs. gibi aktiviteler için kullanışlı ve güzel bir kulaklığa benziyor. Benim arkadaşım kullanıyor bunun bi benzerini o da spor salonunda müzik dinlemek için almıştı. Eğer beklersen yarına sorabilirim 😃😀
 
@Sercan1096 hocam bence de aynı sürücüler kullanılıyor her iki modelde. Sizin kullandığınız modele yöneldim şu anda. Benim önerdiğim model aşırı spor faaliyeti bulunanlar için galiba.
Benim kaygım aslında, kulak kanalına giren kulaklıkların kulağımdan pıt diye çıkıyor olması. Ben normalde kulak kanalının içine giren kulaklık sevmiyorum. Beni boğuyor gibi hissediyorum. Bu kulaklıklar çok içeri girmiyor sanki. Öyle mi? Hem tutacağı var ve orada kalıyor gibi. Umarım anlatabilmişimdir.
Pil durumu hakkında günde maksimum 1 saat kullanacağım için sizden bir cümle alabilirim.
Sennheiser MX 170 ve MX 375 kullanma deneyimim var yıllarca kullandım, genel olarak hala sağlamlar.
Ses konusunda ise çok tecrübeli değilim ama bir kaç sorum olacak. Sennheiser ile kıyas yapma şansınız var mı? Genel olarak sizi tatmin ediyor mu? Özellikle yüksek seste bozulmalar nasıl, basslar patlıyor mu, tizler rahatsız ediyor mu?
Özetle; nacizane fikirleriniz doğrultusunda, kulaklık iyi ise, fiyatını hak ediyorsa alacağım.
 
Bahsettiğiniz Sennheiser modellerini çok çok önceden kullanmıştım ama seslerini şu an çok net hatırlayamıyorum. 305 modeli tam içeri girmiyor Apple'ın kulaklıklarına benziyor o konuda ama ses yalıtımı ve rahatlığı çok iyi. Silikon olduğu için bu konuda başarılı. Ses kalitesi ve karakteri olarak da yine Apple'ın Earpods modeli ve eski düz olan modeli arasında bir yerlerde diyebilirim. Tiz ve midler bir tık daha kötü olabilir. Bu fiyat aralığındaki kablosuz kulaklıklardan ses konusunda harikalar yaratmasını veya çok iyi bir ses tatmini beklemeyin derim ben. 500-600 TL bandına çıkmadıkça, bu fiyatlardaki ürünler ses kalitesi olarak benzer seviyedeler. Ama 305 modeli gerçekten benim kullandığım en rahat kulak içi kulaklık. Bu arada kulaklığı ben kısa süre kullandım, sonra kardeşime verdim. Ses konusunda beni pek tatmin etmedi çünkü. İlk başlarda biraz ses konusunda zayıf gelebilir ama bi' 15-20 saat çalışınca sesler biraz daha oturuyor. Biraz daha tatlı oluyor. Burada olay biraz sizin eski deneyimlerinize ve beklentinize göre değişecektir. Kulaklık konusu bir hayli kişisel bir konu. 🙂
 
@Sercan1096 Hocam şöyle bir yorum da var. Şimdi bu kulaklıklar spor amaçlı olduğundan ses kalitesinden ödün verebilir deniyor. Arkadaş başka bir konuda bundan bahsetmiş. Bu 305 modeli için ne dersiniz?
 
@Sercan1096 Hocam şöyle bir yorum da var. Şimdi bu kulaklıklar spor amaçlı olduğundan ses kalitesinden ödün verebilir deniyor. Arkadaş başka bir konuda bundan bahsetmiş. Bu 305 modeli için ne dersiniz?
Cevabımı aldım, teşekkürler tüm yorumlar için.
Güncelleme:
Ürün bugün geldi, açtım denedim fakat sonuç hüsran.
Benim kulağıma göre değil bu tür kulaklıklar. Daha doğrusu kulağımdayken adım atarken ayakkabımdaki sesi beynimde hissediyorum ve en ufak kablo sürtünmesinden dolayı müziğin tadı kaçabiliyor.
Müşteri temsilcisi ile henüz görüştüm. Normalde hijyen durumundan dolayı iade alamayız dedi ama ben de daha bugün teslim aldığımı, doğru dürüst kullanmadığımı beyan ederek ürünü aldığım şekilde yarın geri göndereceğim. Düzgün şekilde eksiksiz gönderirseniz iade alırız dedi.
2 yol var; ya AirPods bakacağım -ki hiç sevmem- ya da kablolu modellerden devam edeceğim.
@Sercan1096 hocam durum bu şekilde. Paylaşmak istedim bunu.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı