Plantronics RIG 400 Dolby Atmos alınır mı?

Authentik536

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bir süredir oyuncu kulaklığı arıyordum. Bütçem 250-260 civarı. Corsair HS50 alacaktım ama son anda indirimden kalkmış. Şimdi ise uygun seçenek olarak sadece Plantronics RIG 400 gözüküyor bana göre. Sizce alınır mı? Genel olarak CS:GO ve Dota oynuyorum ve güzel bir müzik deneyimi sunması da önemli kulaklığın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullananlar hep olumlu yorum yapıyor. Plantronics'in eski serisi olan Gamecom kulaklıkları da kullananlardan olumlu yorumlar almıştı. Ama şimdi baktım da Amazon'da övenler de çok, fakat aynı zamanda üründen hiç hoşlanmadığını söyleyenler de var. Mikrofonun ve ses açıp kısma aparatının çok kısa sürede bozulduğunu söylüyorlar.

Kullananlar hep olumlu yorum yapıyor. Plantronics'in eski serisi olan Gamecom kulaklıkları da kullananlardan olumlu yorumlar almıştı. Ama şimdi baktım da Amazon'da övenler de çok, fakat aynı zamanda üründen hiç hoşlanmadığını söyleyenler de var. Mikrofonun ve ses açıp kısma aparatının çok kısa sürede bozulduğunu söylüyorlar.
Anladım sanırım Plantronics almayacağım. Bilgilendirme için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı