Plantronics RIG 400 nasıl? Alınır mı?

Ben hepsiburadadan rig 400 aldım 3 gün önce bugün elime ulaşır deneyimlerimi paylaşırım ve bana kalırsa rig 400 cm mh320 den kat kat daha iyi.
Not:219 Tl'ye aldım
Kulaklık elime geçti mikrofon kalitesi gerçekten çok güzel şaşırttı beni dışarıya az da olsa ses veriyor rainbow six siege oynarken ses seviyesi %25 civarında oynadım ve sesin nereden geldiğini anlayabiliyorsun mikrofonun çıkması güzel bir özellik malzemesi plastik ancak kaliteli plastik gönül rahatlığıyla alınabilecek bir kulaklık.

Son düzenleme:
Hocam konuyu hortlatmış oldum kusura bakmayın. Şuan almayı düşünüyorum. Siz aldınızmı nasıl bir kulaklık ?
Paramı harcadığımdan dolayı alamadım. Elimdeki parayla Türkiye'den iyi bir şey alamayacağımı fark edip bir de Aliexpress'ten alayım dedim.
www.aliexpress.com/item/XIBERIA-V20-Gaming-Headset-USB-7-1-Surround-Sound-PC-Stereo-Headphones-with-Mic-LED-Lights/32967956933.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.32c34c4d4u8JVf Bu kulaklığı aldım. Ben aldıktan 4 gün sonra Rampage üstüne marka bastırıp satmaya başlamış 260'a. Bakalım gelince incelemesini yaparım.

Paramı harcadığımdan dolayı alamadım. Elimdeki parayla Türkiye'den iyi bir şey alamayacağımı fark edip bir de Aliexpress'ten alayım dedim.
www.aliexpress.com/item/XIBERIA-V20-Gaming-Headset-USB-7-1-Surround-Sound-PC-Stereo-Headphones-with-Mic-LED-Lights/32967956933.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.32c34c4d4u8JVf Bu kulaklığı aldım. Ben aldıktan 4 gün sonra Rampage üstüne marka bastırıp satmaya başlamış 260'a. Bakalım gelince incelemesini yaparım.
Bu benim söylediğim kulaklık hakkında araştırma yaptınmı nasıl bir kulaklık ?

Konuya dahil olmak istiyorum bende rig 500 pro almayı düşünüyorum ama bakalım bir belki sizlerin geri dönüşü ile bende bu kulaklıktan alırım..

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı