H Haverss Centipat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 15 8 Temmuz 2019 #1 Plantronics RIG 400PC bu kulaklığı almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Kullanan var mı? Şimdiden teşekkürler. Not: Deri pedli kulaklık istemediğim için bunu almak istiyorum ve kafa bandı da önemli benim için. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2019
Plantronics RIG 400PC bu kulaklığı almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Kullanan var mı? Şimdiden teşekkürler. Not: Deri pedli kulaklık istemediğim için bunu almak istiyorum ve kafa bandı da önemli benim için.
Kheaven Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2016 Mesajlar 1.292 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2019 #2 Platronics köklü bir marka ve bu fiyat bantlarında önerdiğim ürünlerden forumda incelemeside mevcut alınabilir. Artı 0 Eksi
Platronics köklü bir marka ve bu fiyat bantlarında önerdiğim ürünlerden forumda incelemeside mevcut alınabilir.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.789 Makaleler 13 Çözümler 705 8 Temmuz 2019 #3 Platronics RIG 505Lava modelini kullanıyorum. Platronics markasından memnunum. Sadece kulaklıkları fazla ses veriyor dışarıya. Artı 0 Eksi
Platronics RIG 505Lava modelini kullanıyorum. Platronics markasından memnunum. Sadece kulaklıkları fazla ses veriyor dışarıya.
KS KS H Haverss Centipat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 15 9 Temmuz 2019 #4 Kheaven dedi: Platronics köklü bir marka ve bu fiyat bantlarında önerdiğim ürünlerden forumda incelemeside mevcut alınabilir. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Platronics RIG 505Lava modelini kullanıyorum. Platronics markasından memnunum. Sadece kulaklıkları fazla ses veriyor dışarıya. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Dışarı ses versin sorun yok Artı 0 Eksi
Kheaven dedi: Platronics köklü bir marka ve bu fiyat bantlarında önerdiğim ürünlerden forumda incelemeside mevcut alınabilir. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Platronics RIG 505Lava modelini kullanıyorum. Platronics markasından memnunum. Sadece kulaklıkları fazla ses veriyor dışarıya. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Dışarı ses versin sorun yok