Plants vs. Zombies: Replanted 23 Ekim'de çıkış yapacağı kesinleşti

Oyunu oynamış biri sadece daha iyi grafik ve oynanışta yapılmış bir kaç ufak değişiklik için neden 20 dolar versin ki? Satmaması en olası durum zaten.

İlk hafta ne kadar satış çıkaracaklar çok merak ediyorum.

İlk hafta ne kadar satış çıkaracaklar çok merak ediyorum.
Aslında PvZ kitlesinin yorumlarına baktığım zaman adamlar "Böyle bir şeye ihtiyaç yoktu ama neden olmasın? Alırım" gözüyle baktıklarını gördüm. Oyunun konsol sürümlerindeki özellikler gelicek, concept art var, multiplayer var diyerek çok da fiyatı takmıyolar yani.

Bir de şey diyenler de çok "Oyunun kendi dönemdeki çıktığı 5 dolar bugünkü 20 dolara eşit"

Aslında PvZ kitlesinin yorumlarına baktığım zaman adamlar "Böyle bir şeye ihtiyaç yoktu ama neden olmasın? Alırım" gözüyle baktıklarını gördüm. Oyunun konsol sürümlerindeki özellikler gelicek, concept art var, multiplayer var diyerek çok da fiyatı takmıyolar yani.

Bir de şey diyenler de çok "Oyunun kendi dönemdeki çıktığı 5 dolar bugünkü 20 dolara eşit"

Tabii zamanında 1 dolara burger yiyip şu an 4 dolara yemek zorunda olan ABD'liler enflasyonu öğrenmiş olabilir. Yine de fiyatının sıkı fanlar için önemi olmayabilir.

Yani mesajını okuduktan sonra acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye sorguladım ama bence saçma. Fikrim değişmedi yani :D

Tabii zamanında 1 dolara burger yiyip şu an 4 dolara yemek zorunda olan ABD'liler enflasyonu öğrenmiş olabilir. Yine de fiyatının sıkı fanlar için önemi olmayabilir.
Aslında sıkı fanları da anlıyorum, adamların ellerinde Garden Warfare dışında iyi oyunları olmadığı için buna nimet gözüyle bakıyorlar :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı