Plastik arka kapak mı cam arka kapak mı?

Dayanıklılığı ile ünlü iPhone telefonların yeni modellerine baktığımızda arka kapağının cam olduğunu görüyoruz. Redmi Note 9 Pro telefonumun kapağı arka cebimde tuzla buz olduğu için cam düşünmeme kararı almıştım aslında. Ama biraz araştırayım dedim kafam iyice karıştı, gelir durumundan dolayı böyle bir şey istemiyorum. Ve hemen acilen bir telefona ihtiyacım var şu an annemin telefonunu kullanıyorum:) Hangisi daha dayanıklı olur konusunda oldukça kararsız kaldım, bu konuda kafa karışıklığını gidermek için yardımcı olur musunuz?

Cam kapak çok daha premiumdur ve cihazın sağlığı için daha iyidir. Camın ısıyı hissettirmesinin sebebi ısıyı iletmesi, yani içeride yalıtmak yerine dışarı iletiyor ve bir nebze buhar odası görevi görüyor. Plastik ise ısıyı dışarı iletemiyor ve yalıtıyor, bunu yaparken ısıyı kullanıcıya daha az hissettiriyor ancak genel açıdan pek sağlıklı bir durum değil.

Cam kapak çok daha premiumdur ve cihazın sağlığı için daha iyidir. Camın ısıyı hissettirmesinin sebebi ısıyı iletmesi, yani içeride yalıtmak yerine dışarı iletiyor ve bir nebze buhar odası görevi görüyor. Plastik ise ısıyı dışarı iletemiyor ve yalıtıyor, bunu yaparken ısıyı kullanıcıya daha az hissettiriyor ancak genel açıdan pek sağlıklı bir durum değil.
Teşekkürler bilgi için bunun olacağını tahmin etmiştim fakat maalesef telefonlarımızı cebimize koymak durumunda kalıyoruz çoğu zaman. İstemeden de olsa kastırma veya darbeler oluyor. Ve maalesef daha öncede yaşadığım üzere kırılmalar meydana geliyor. O yüzden bu kadar kararsız kaldım, tekrar teşekkür ederim fikir ve bilgi için

Teşekkürler bilgi için bunun olacağını tahmin etmiştim fakat maalesef telefonlarımızı cebimize koymak durumunda kalıyoruz çoğu zaman. İstemeden de olsa kastırma veya darbeler oluyor. Ve maalesef daha önce de yaşadığım üzere kırılmalar meydana geliyor. O yüzden bu kadar kararsız kaldım, tekrar teşekkür ederim fikir ve bilgi için

Eğer amiral telefon alıyorsanız cam S8 & S9'daki gibi çok kırılgan değil. Kolay kolay kırılmazlar.

Eğer amiral telefon alıyorsanız cam S8 & S9'daki gibi çok kırılgan değil. Kolay kolay kırılmazlar.
Xiaomi nin modellerinden poco veya redmi 10 pro veya redmi 11 pro alacağım sanırım samsung kullandım bi ara çok donma kasma yapıyordu sonra redmi note 9 pro kullandım gayet stabildi ama arka camı kırılıverdi. O yüzden kapak mevzusuna taktım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı