Ubisoft Connect "Platformuna bağlantı sağlanmıyor" hatası

676616

Centipat
Merhaba.

Sorun sadece bende mi yoksa sizde de var mıdır?

Herkeste var hocam. Son birkaç gündür R6'da da maç bulamıyor. Sorun onlar kaynaklı.

Biraz izin verip daha sonra deneyin düzelir. Bende öyle oldu.

Herkeste var hocam. Son birkaç gündür R6'da da maç bulamıyor. Sorun onlar kaynaklı.

Biraz izin verip daha sonra deneyin düzelir. Bende öyle oldu.

Teşekkür ederim. İlk girişte sorun yaşıyorum çevrimdışı ol diyor bu şekilde mi?

Teşekkür ederim. İlk girişte sorun yaşıyorum çevrimdışı ol diyor bu şekilde mi?
Çevrimdışı olduğunuzda sadece hikayeli oyunlar oynanabiliyor diye biliyorum. R6 falan oynayacaksınız oynayamazsınız. Ben biraz ara verip daha sonra denediğimde çevrimiçi olmuştum.

Zamanınız varsa bekleyip sonra deneyin.

Eyvallah hocam geldi şimdi güncelleme gelmiş bu arada ben Xdefiant denedim hoşuma gitti lakin R6 merak etmiyor değilim önerir misin?

Eyvallah hocam geldi şimdi güncelleme gelmiş bu arada ben Xdefiant denedim hoşuma gitti lakin R6 merak etmiyor değilim önerir misin?
İlk defa oynayacaksınız alışmanız çok zaman alır hocam. Haritaları, operatörleri, taktikleri ezbere bilmeniz lazım. Ayrıca şuan hile de bayağı var. Son girdiğim 3 maçta da hile vardı.

Zamanında fiyatı bayağı düşüktü. Şuan indirimlerde ne kadar oluyor bilemiyorum fakat uygunsa alıp deneyebilirsiniz. Piyasadaki rekabetçi oyunlara göre farklı bir tarzı ve havası var.

Teşekkür ederim

Kanka oyun bende eşleştirme bulmuyor nasıl çözücem bu sorunu bir bilgin var mı acaba herkes xdefiant oynuyor fakat bende maç bulmuyor 0 kişi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…