Ubisoft Connect "Platformuna bağlantı sağlanmıyor" hatası

Teşekkür ederim. İlk girişte sorun yaşıyorum çevrimdışı ol diyor bu şekilde mi?
Çevrimdışı olduğunuzda sadece hikayeli oyunlar oynanabiliyor diye biliyorum. R6 falan oynayacaksınız oynayamazsınız. Ben biraz ara verip daha sonra denediğimde çevrimiçi olmuştum.

Zamanınız varsa bekleyip sonra deneyin.

Çevrimdışı olduğunuzda sadece hikayeli oyunlar oynanabiliyor diye biliyorum. R6 falan oynayacaksınız oynayamazsınız. Ben biraz ara verip daha sonra denediğimde çevrimiçi olmuştum.

Zamanınız varsa bekleyip sonra deneyin.

Eyvallah hocam geldi şimdi güncelleme gelmiş bu arada ben Xdefiant denedim hoşuma gitti lakin R6 merak etmiyor değilim önerir misin?

Eyvallah hocam geldi şimdi güncelleme gelmiş bu arada ben Xdefiant denedim hoşuma gitti lakin R6 merak etmiyor değilim önerir misin?
İlk defa oynayacaksınız alışmanız çok zaman alır hocam. Haritaları, operatörleri, taktikleri ezbere bilmeniz lazım. Ayrıca şuan hile de bayağı var. Son girdiğim 3 maçta da hile vardı.

Zamanında fiyatı bayağı düşüktü. Şuan indirimlerde ne kadar oluyor bilemiyorum fakat uygunsa alıp deneyebilirsiniz. Piyasadaki rekabetçi oyunlara göre farklı bir tarzı ve havası var.

İlk defa oynayacaksınız alışmanız çok zaman alır hocam. Haritaları, operatörleri, taktikleri ezbere bilmeniz lazım. Ayrıca şu an hile de bayağı var. Son girdiğim 3 maçta da hile vardı.

Zamanında fiyatı bayağı düşüktü. Şu an indirimlerde ne kadar oluyor bilemiyorum fakat uygunsa alıp deneyebilirsiniz. Piyasadaki rekabetçi oyunlara göre farklı bir tarzı ve havası var.

Teşekkür ederim 😃 🙏🏻

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı