Plati.ru Alınan Hesapların Geçersiz Olması ve İade Süreci

hayatbitti

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Plati.ru'dan alışveriş yaptım ve Battlefeild 1 aldım ancak hesaplar çalıntı olduğu için hesabım girmedi satıcı açıklamaya yazmıştı satın alma esnasını videoya kaydetmeden iade yoktur diye ancak Plati hizmeti... 5dk boyunca aldigim hesabi bekledim ve çalınmış bir hesap verdi ben de o kısımları videoya almamıştım daha sonra satıcıyla baya bir yazıştıktan sonra benim dolandırıcı olduğum iddasını ortaya attı ve ilgili yere dolandırıcılıktan şikayet edeceğini yazdı bende o anki korkudan hesabı kapattım. Başımı ağrıtacak olaylar başıma gelir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Demek Plati :) En sevdiğim dolandırıcım o benim. Sizi asla dolandırıcı diye ihbar edemez. O kadar diyoruz Plati'den hesap almayın diye. Dediğimizi bildiğiniz halde neden aldınız?

Plati.ru bazı satıcılar iyi olsa da genel olarak dolandırıcı insanların topluluğu bir sitedir. Bu gibi sitelere asla güvenmem bilindik sitelerden alırım. Bu arada neden girmediğin bir hesaba girdin diye gösterip suç duyurusunda bulunsun ki? Bir şey olmaz rahat ol.

Plati.ru çalıntı hesap sattığı için her zaman tehlikelidir. Ayrıca dolandırıcı olduğuna dair söylemler var. Ve bende bu söylemlere katılıyorum. Bir daha yapmasan iyi olur. Hem paranı hemde zamanını kaybedersin. Bu benim şahsi görüşüm tabi ki.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı