Plati.ru güvenilir mi?

Korsana kasılan duyar, başkalarının parasını vererek aldığı oyunları ve hesapları illegal olarak kullanmaya kasılmamış.

300 TL civarı olan oyunu bedava kullanmak yerine çalıntı satanlara 10-20 TL verince günahlardan arınılıyor herhalde. 😆

Ben de gamesatisdan alıyorum. Aynı şeyin Türkçesi genelde korsan oynarım ama Online kısım korsanda çalışmadığı için ve o kadar paraya oyun alma imkanımda olmadığı için buradan alıyorum.

Korsana kasılan duyar, başkalarının parasını vererek aldığı oyunları ve hesapları illegal olarak kullanmaya kasılmamış.

300 TL civarı olan oyunu bedava kullanmak yerine çalıntı satanlara 10-20 TL verince günahlardan arınılıyor heralde. 😆
O duyar değil bir gerçek, zırt pırt korsana karşı olduğunu belli eden tipler Photoshop vs. kullanırken korsan indiriyor. Ha için rahatlayacaksa söyleyeyim ben hepsini korsan kullanıyorum, bir oyuna tabii ki 300 tl vermek yerine 10 tl vermeyi deneyeceğim, korsan önermiyorum bu arada. Parasızlık'dan ban yemem umarım :)

Ben de gamesatisdan alıyorum. Aynı şeyin Türkçesi genelde korsan oynarım ama Online kısım korsanda çalışmadığı için ve o kadar paraya oyun alma imkanımda olmadığı için buradan alıyorum.

Benim bir sorunum yok, kendisine fit bakan bir kızdan çok oyun oynuyorum mesela, isteyen istediği gibi alsın veya indirip oynasın. Ben tarafsızım. Yalnızca konu korsan olunca kasılan duyarlar, sayfalar dolusu mesajlar çalıntı oyun hesaplarına gelince kesiliyor birden. Bu garip geldi biraz 🙃

Malum yoldan kastın torrent ise torrent tecrübem yok ve virüs bulaşma riskinden dolayı tercih etmedim. Platiru'dan hesap olarak alıyosun virüs riski yok. Yaklaşık 15 tl'ye geldi RDR2 oynadım sildim.

Malum yoldan kastın torrent ise torrent tecrübem yok ve virüs bulaşma riskinden dolayı tercih etmedim. Platiru'dan hesap olarak alıyorsun virüs riski yok. Yaklaşık 15 TL'ye geldi RDR2 oynadım sildim.

RDR'nin crack yok zaten torrent için FitGirl takip edebilirsiniz. Onun paketleri daha güvenilir.

"Life time warranty" ve "Secret" yazan bir ilandan, bir tane hesap denemek amacıyla almıştım, bir problem yaşamadım. Ancak çalıntı hesap oldukları için pek önermem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı