R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 7 Nisan 2019 #21 AC: Odyssey + Origin Access: Premier alacağım, korkuyorum.
SirYakup Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2017 Mesajlar 1.112 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2019 #22 Random.Person dedi: AC: Odyssey + Origin Access: Premier alacağım, korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Satıcıya ve yorumlarına bakın, evet biraz risk var ama içiniz rahat olsun.
Random.Person dedi: AC: Odyssey + Origin Access: Premier alacağım, korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Satıcıya ve yorumlarına bakın, evet biraz risk var ama içiniz rahat olsun.
R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 7 Nisan 2019 #23 SirYakup dedi: Satıcıya ve yorumlarına bakın, evet biraz risk var ama içiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... AC: Odyssey aldım şu anda onu bitiriyorum. Bitince OA: Premier alacağım.
SirYakup dedi: Satıcıya ve yorumlarına bakın, evet biraz risk var ama içiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... AC: Odyssey aldım şu anda onu bitiriyorum. Bitince OA: Premier alacağım.
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 7 Nisan 2019 #24 Asla oradan bir şey almanızı önermem. Çoğu kişi (Ben de dahil) bu sitenin çalıntı hesap sattığını iddia ediyor ve bence doğru.
Asla oradan bir şey almanızı önermem. Çoğu kişi (Ben de dahil) bu sitenin çalıntı hesap sattığını iddia ediyor ve bence doğru.
SirYakup Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2017 Mesajlar 1.112 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2019 #25 Uranhay dedi: Asla oradan bir şey almanızı önermem. Çoğu kişi (Ben de dahil) bu sitenin çalıntı hesap sattığını iddia ediyor ve bence doğru. Genişletmek için tıkla... Evet, çalıntı hesap satıyorlar zaten.
Uranhay dedi: Asla oradan bir şey almanızı önermem. Çoğu kişi (Ben de dahil) bu sitenin çalıntı hesap sattığını iddia ediyor ve bence doğru. Genişletmek için tıkla... Evet, çalıntı hesap satıyorlar zaten.
MertTR12 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.534 Çözümler 4 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2019 #26 Biraz araştırma ile google'dan istediğiniz hesapları bulabilirsiniz.
toprox Hectopat Katılım 18 Eylül 2018 Mesajlar 777 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2019 #27 Hesabın şifresini değiştirdik diyelim ve banlanmadı, hesap bizde mi kalıyor?
MertTR12 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.534 Çözümler 4 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2019 #28 toprox dedi: Hesabın şifresini değiştirdik diyelim ve banlanmadı, hesap bizde mi kalıyor? Genişletmek için tıkla... Çalındı diyerek ticket atar satın aldığı oyunların cd keyi veya kredi kartı numarasını felan sorarlar adam yazarsa alabilir.
toprox dedi: Hesabın şifresini değiştirdik diyelim ve banlanmadı, hesap bizde mi kalıyor? Genişletmek için tıkla... Çalındı diyerek ticket atar satın aldığı oyunların cd keyi veya kredi kartı numarasını felan sorarlar adam yazarsa alabilir.
R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 8 Nisan 2019 #29 AC: Odyssey için aldığım hesaptan Origins, Watch Dogs 2 ve Anno 2070 çıktı.
MertTR12 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.534 Çözümler 4 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2019 #30 Random.Person dedi: AC: Odyssey için aldığım hesaptan Origins, Watch Dogs 2 ve Anno 2070 çıktı. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun bakalım inşallah almaz herşeyi epostası sende mi ?
Random.Person dedi: AC: Odyssey için aldığım hesaptan Origins, Watch Dogs 2 ve Anno 2070 çıktı. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun bakalım inşallah almaz herşeyi epostası sende mi ?