Plati.ru satıcısı şikayet edeceğini söylüyor

hayatbitti

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese selam, ben Plati.ru'dan alışveriş yaptım ve hesap calismadi. Ben de videoya çekmedim satıcı ısrarla video istiyordu fakat bende video yoktu. Ben de ısrar ettim yeni bir hesap alma konusunda sonunda benim dolandırıcı olduğum kanısına vardı ve beni şikayet edeceğini söyledi. Sizce beni dava edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizi dava etmesi bana geçtiğimiz aylarda ülkemizde yaşanan bir bisiklet hırsızlığını hatırlattı. Adamın biri camiye bisikletle gidiyor abdest alırken bisiklet çalınıyor, adam polise gidip "böyle terbiyesizlik olmaz camide bile bisiklet çalıyorlar" filan diyor, polis bakıyor ki camide bisikleti kaptıran adam zaten bisikleti başkasından çalmış. :) Uzun lafın kısası zaten oradaki hesaplar çalıntı, sizi nasıl dava edecek.

Negatif yorum bırakın ve para iadesi isteyin, deliriyorlar öyle yapınca. Sonrasında para iadenizi Web Money üzerinden alabiliyorsunuz ama ondan da parayı almak ayrı dert. Kısacası o para gitti, adam yeni hesap vermeyi teklif etse bile kabul etmeyin. Negatif yorumu kaldırınca tekrar konulmuyor. Ben hesapların çalıntı olduğunu öğrendiğimden beri kullanmıyorum, kullanmanızı da tavsiye etmem.(Sonuçta çalıntı)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı