Plati.ru Sitesinden GTA 5 Almak

Satıcı arkadaş e-mail ve şifreyi değiştirebileceğimizi söylüyor. Ben o hesap üzerinden Rockstar hesabına girip change e-mail mi diyeceğim? E-mail değiştirme nasıl olacak daha doğrusu?

O siteden bende GTA 5 aldım. 1 hafta olmadı hesap gitti. Şifre ve mail değişti ve ben şimdi hesaba giremiyorum. Bu riski alacak mısın?

O siteden bende GTA 5 aldım. 1 hafta olmadı hesap gitti. Şifre ve mail değişti ve ben şimdi hesaba giremiyorum. Bu riski alacak mısın?
Kardeşim satıcılar çok ilgili. Çıkan sıkıntının SS'ini veya videosunu alırsan yeni hesap veriyorlar.

Rockstar'daki indirme bilgisayar kapatılınca kaldığı yerden inmeye devam ediyor mu?

Kardeşim satıcılar çok ilgili. Çıkan sıkıntının SS'ini veya videosunu alırsan yeni hesap veriyorlar.
Evet öyle yapıyorlar. Anlatayım; ilk önce aldığım hesap bilgileri yanlışlık vardı video çekip yolladım. Yeni hesap verdi. Hemen hesap bilgilerini değiştirdim ve çıktım. 10 dakika sonra tekrar giriş yapam dedim yine hesap bilgileri değişti. Tekrar SS alıp mesaj attım. Yine yeni hesap verdi. Şimdi o hesap da gitti.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı