Plati.ru Sitesinden GTA 5 Almak

Bende arkadaşın attığı linkteki satıcıdan aldım en güveniliri o bana göre.

Satıcı arkadaş e-mail ve şifreyi değiştirebileceğimizi söylüyor. Ben o hesap üzerinden Rockstar hesabına girip change e-mail mi diyeceğim? E-mail değiştirme nasıl olacak daha doğrusu?

Satıcı arkadaş e-mail ve şifreyi değiştirebileceğimizi söylüyor. Ben o hesap üzerinden Rockstar hesabına girip change e-mail mi diyeceğim? E-mail değiştirme nasıl olacak daha doğrusu?
Rockstar üzerinden hesaba giriş yapıp E-posta dahil tüm bilgilerini değiştireceksiniz.

O siteden bende GTA 5 aldım. 1 hafta olmadı hesap gitti. Şifre ve mail değişti ve ben şimdi hesaba giremiyorum. Bu riski alacak mısın?

O siteden bende GTA 5 aldım. 1 hafta olmadı hesap gitti. Şifre ve mail değişti ve ben şimdi hesaba giremiyorum. Bu riski alacak mısın?
Kardeşim satıcılar çok ilgili. Çıkan sıkıntının SS'ini veya videosunu alırsan yeni hesap veriyorlar.

Rockstar'daki indirme bilgisayar kapatılınca kaldığı yerden inmeye devam ediyor mu?

Kardeşim satıcılar çok ilgili. Çıkan sıkıntının SS'ini veya videosunu alırsan yeni hesap veriyorlar.
Evet öyle yapıyorlar. Anlatayım; ilk önce aldığım hesap bilgileri yanlışlık vardı video çekip yolladım. Yeni hesap verdi. Hemen hesap bilgilerini değiştirdim ve çıktım. 10 dakika sonra tekrar giriş yapam dedim yine hesap bilgileri değişti. Tekrar SS alıp mesaj attım. Yine yeni hesap verdi. Şimdi o hesap da gitti.

Rockstar'daki indirme bilgisayar kapatılınca kaldığı yerden inmeye devam ediyor mu?

Ben aldım, ilk hesabımı 2 hafta kadar kullandım, sonra şifreyi değiştirldi onun. Satıcıya mesaj attım yeni bir hesap verdi 2-3 aydır kullanıyorum sorunsuz.

Evet devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…