Plati.ru üzerinden BF1 satın almak

kardes bu siteden ps4 hesap indirdim ucretiyle......maili ve sifreyi degistirdim...2 gun sonra baktim hesap silinmis haliyle oyunlarda...heralde sonye acmis ordan almis hesabini......
simdi HESABIM VEYA MAKINEME BAN GELIR MI
GELECEKSE NE ZAMAN BELLI OLUR

acikcasi boyle geri aliniyorsa cok rahat suistimal edilebilir...atiyorum A kisisine sattin hesabini butun maili ve sifreyi vs...sonrada A kisisine olan nefretim yuzunden sonyi aradin ve hesabim calindi desdin geri aldin.....simdi olan parayi verene olacak....boyle adaletsizligi sony nasil yapiyor...ilginc

kardes bu siteden ps4 hesap indirdim ucretiyle......maili ve sifreyi degistirdim...2 gun sonra baktim hesap silinmis haliyle oyunlarda...heralde sonye acmis ordan almis hesabini......
simdi HESABIM VEYA MAKINEME BAN GELIR MI
GELECEKSE NE ZAMAN BELLI OLUR

acikcasi boyle geri aliniyorsa cok rahat suistimal edilebilir...atiyorum A kisisine sattin hesabini butun maili ve sifreyi vs...sonrada A kisisine olan nefretim yuzunden sonyi aradin ve hesabim calindi desdin geri aldin.....simdi olan parayi verene olacak....boyle adaletsizligi sony nasil yapiyor...ilginc

Ben Ocak ayında BF1 aldım 2 dolara. Bugün hesabın şifresi değişti, ama 2 dolara daha fazlasını beklemek saçmalık olurdu, Hesaptaki tüm silahları açmıştım nerdeyse boşa gitti hepsi, çoğu çalıntı hesap zaten. Bir hesabı 2-3 kişi kullandığımız bile olmuştu :D

Gençler Ben Daha Yeni Kaydoldum Satın Aldıgınız Oyunun Linkinde Şu Olmalı Ozaman Çalıntı Olmuyor Türkçe Çevirisini Yazayım
Satıcı tarafından yapılan açıklamaya göre, bu hesap satıcıya aittir ve yasal yollarla elde edildi / kaydedildi. Hesabı satma sorumluluğu yalnızca satıcıya aittir. Kullanıcı haklarını yayıncıyla potansiyel olarak ihlal etme sorumluluğu yalnızca satıcıya aittir. Ticaret platformu Plati.ru, kaynak sayfalardaki yasadışı içeriğin yayınlanmasına izin vermiyor.
Şimdi İnglizcesini yazıyorum
According to the statement from the seller, this account is the property of the seller and was obtained/registered by legal means. The responsibility for the sale of the account rests solely with the seller. The responsibility for potentially breaking the user agreement with the publisher rests solely with the seller. The trading platform Plati.ru does not permit publishing illegal content on the resource pages.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı