Plati.ru üzerinden GTA V almak

10.75TL olarak gözüküyor güncel kur ile, başka bir kesinti veya herhangi bir ücret ödüyor muyuz?
Hayır. Fakat bankalar %10 gibi fazladan para çekebiliyorlar kur değişimi ihtimali için. Gün sonunda o fazladan alınan değer iade ediliyor karta. %10 derken ödeyeceğin miktarın değil, kurun %10'u. 3,4 diyelim, bunun %10 fazlasından hesaplayıp alıyor, gün sonunda iade ediyor.

Hocam kart ile ilgili sıkıntı verdi, bugün farklı bir kart buldum şimdi bidaha deniyorum inşallah sorun çıkmadan alırım.

Hocam kart ile ilgili sıkıntı verdi, bugün farklı bir kart buldum şimdi bidaha deniyorum inşallah sorun çıkmadan alırım.
Yandex money ile de alabilirsin. Yandex hesabı aç ve hesabına yeterli RUB değerini yükle kartından. Ondan sonra alış-veriş yaparken Yandex money seçeneğini seç. Kolaylık sağlayabilir.

Satın aldım, mail şifre değiştim. Doğum tarihi falan değişmiyor. İndirmeye başladım. 58 dakika oynanmış hesap 58 saniyede olabilir :)

kardeş kredi kartı ile mi aldın? ve herhangi bi sorun oldumu alışveriş sırasında? ve hangi satıcıdan aldın linnk verirmisin
Satıcı ismi "steam-ya". Aha da linki: Grand Theft Auto V - Social Club - clean, new account

Adam fiyatı ve sattığı hesap tipini değiştirmiş. Bunun dışında Royal-selleR'a da güvenebilirsin: Grand Theft Auto V (Social Club) guarantee + discounts

Güvenilir satıcılar şunlar benim denk geldiklerim arasından steam-ya ve Royal-selleR. Sıkıntı çıkarsa "Account not working" diye mesaj at ödeme sonrası karşına çıkan sayfada, adam yenisini verir.

Son düzenleme:
Satıcı ismi "steam-ya". Aha da linki: Grand Theft Auto V - Social Club - clean, new account

Adam fiyatı ve sattığı hesap tipini değiştirmiş. Bunun dışında Royal-selleR'a da güvenebilirsin: Grand Theft Auto V (Social Club) guarantee + discounts

Güvenilir satıcılar şunlar benim denk geldiklerim arasından steam-ya ve Royal-selleR. Sıkıntı çıkarsa "Account not working" diye mesaj at ödeme sonrası karşına çıkan sayfada, adam yenisini verir.
teşekkürler dostum ilgin için.aldığımda rockstardan email falan hepsini değiştirip indiyoruz değilmi

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı