Plati.ru'dan alınan oyun nasıl iade edilebilir?

1-Mailine gir.

2-Rocksta'ın e posta değişti mailini bul.

3-Mailin SS'ini al.

4-Satıcıya aldığın SS'i at ve hesap istiyorum de.
Oyun çıkalı kaç yıl olmuş, yerde bulduğunuz paraları biriktirseydiniz Steam'den alırdınız ama hala çalıntı hesap satan illegal siteden alıyorsunuz.
Maalesef haklısınız ama bir oyuna indirimli halde 70 TL olsa da bir oyuna o kadar para vermek bana pek uymuyor.

Dosya Ekleri

• 1.png
    178,7 KB · Görüntüleme: 40
  • 2.png
    54,1 KB · Görüntüleme: 42
ama ben aldığımda e postayı değiştirirken hata çıktı eski maile mesaj attı ve artık açılmıyor

Maalesef haklısınız ama bir oyuna indirimli halde 70 TL olsa da bir oyuna o kadar para vermek bana pek uymuyor.
Oyunun çıkışından bugüne 1564 gün geçmiş, bu süre zarfında 70-80 Lira toplamak zor geliyorsa diyecek söz yok zaten. Bana da hırsızlık etik gelmiyor, "ben çalmadım, hırsızdan satın aldım" diyerek kimse kendini kandırmasın.

ama ben aldığımda e postayı değiştirirken hata çıktı eski maile mesaj attı ve artık açılmıyor

"ben çalmadım, hırsızdan satın aldım" diye bir şey yazdığımı sanmıyorum ve etik de bulmuyorum ama buna mecbur kalıyorum kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…