Plati.ru'dan alınan oyun nasıl iade edilebilir?

1-Mailine gir.

2-Rocksta'ın e posta değişti mailini bul.

3-Mailin SS'ini al.

4-Satıcıya aldığın SS'i at ve hesap istiyorum de.
Oyun çıkalı kaç yıl olmuş, yerde bulduğunuz paraları biriktirseydiniz Steam'den alırdınız ama hala çalıntı hesap satan illegal siteden alıyorsunuz. :D
Maalesef haklısınız ama bir oyuna indirimli halde 70 TL olsa da bir oyuna o kadar para vermek bana pek uymuyor.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    178,7 KB · Görüntüleme: 40
  • 2.png
    2.png
    54,1 KB · Görüntüleme: 42
1-Mailine gir.

3-Mailin SS'ini al.

Maalesef haklısınız ama bir oyuna indirimli halde 70 TL olsa da bir oyuna o kadar para vermek bana pek uymuyor.
ama ben aldığımda e postayı değiştirirken hata çıktı eski maile mesaj attı ve artık açılmıyor

Oyunun çıkışından bugüne 1564 gün geçmiş, bu süre zarfında 70-80 Lira toplamak zor geliyorsa diyecek söz yok zaten. Bana da hırsızlık etik gelmiyor, "ben çalmadım, hırsızdan satın aldım" diyerek kimse kendini kandırmasın.

1-Mailine gir.

3-Mailin SS'ini al.

ama ben aldığımda e postayı değiştirirken hata çıktı eski maile mesaj attı ve artık açılmıyor

1-Mailine gir.

3-Mailin SS'ini al.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı