xXx_İskeletor_xXx
Centipat
Hep hesap falan satıyorlar. Bir CD key görmedim.
Yukarıda arama yerine oyun ismi yazıp alt kısımda görebilirsiniz. Ayrıca şöyle bir durum var her oyun. Her bölgede maalesef etkinleştirilmiyor.
GIFT olarak almayı da seçebilirsiniz. Bölgenin destekleyip desteklemediğini herhangi bir satıcının satış mağazasına girip sağ köşeden ülke seçimini yapabilirsiniz. CD key göre biraz pahalı ama daha güvenli genelde CD keyler Rusya bölgesi aktivasyon oluyor.Mesela FH5 hep Xbox hesabı için. Normal Steam kodu yok.![]()
Beni de gift olması beni korkutuyor.GIFT olarak almayı da seçebilirsiniz. Bölgenin destekleyip desteklemediğini herhangi bir satıcının satış mağazasına girip sağ köşeden ülke seçimini yapabilirsiniz. CD key göre biraz pahalı ama daha güvenli genelde CD keyler Rusya bölgesi aktivasyon oluyor.
Beni de gift olması beni korkutuyor.
Gıft olması neden korkutuyor? Satıcının CC kart ile alıp size gönderim yapacağını düşünüyorsanız, hiç bu korku altına girmeyin, plati. Market öyle basite alınacak bir site değil, satış öncesi ve satış sonrası desteğe ve öncelliği alıcı müşteri memnuniyetine veriyorlar, ayrıca caydırıcı kuralları var.
Mesela Steam'e göndericeğim deyip göndermezlerse ya?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.