E EggerR Hectopat Katılım 2 Mart 2018 Mesajlar 651 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Chisinau Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524960550 3 Nisan 2018 #1 Plati.ru'dan PayU aracılığı ile bir ürün alacaktım. Şu ana kadar 20 tane ürün aldım bu kartımla. Fakat bu sefer böyle bir hata veriyor. Kartımda fazla para var fakat hata devam ediyor.
Plati.ru'dan PayU aracılığı ile bir ürün alacaktım. Şu ana kadar 20 tane ürün aldım bu kartımla. Fakat bu sefer böyle bir hata veriyor. Kartımda fazla para var fakat hata devam ediyor.
ekSco Hectopat Katılım 7 Aralık 2015 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2018 #2 İngilizcemin yettiği kadarıyla kullandığın kartın aylık harcama limitine ulaşmışsın bu yüzden satın alım gerçekleştirilemiyor.
İngilizcemin yettiği kadarıyla kullandığın kartın aylık harcama limitine ulaşmışsın bu yüzden satın alım gerçekleştirilemiyor.
E EggerR Hectopat Katılım 2 Mart 2018 Mesajlar 651 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Chisinau Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524960550 4 Nisan 2018 #3 ekSco dedi: İngilizcemin yettiği kadarıyla kullandığın kartın aylık harcama limitine ulaşmışsın bu yüzden satın alım gerçekleştirilemiyor. Genişletmek için tıkla... Onu anladım fakat.İninal'de harcama sınırı değil yükleme sınırı var. O da bitmedi. Bu işlemden 30dk önce faturaları yatırmıştım.
ekSco dedi: İngilizcemin yettiği kadarıyla kullandığın kartın aylık harcama limitine ulaşmışsın bu yüzden satın alım gerçekleştirilemiyor. Genişletmek için tıkla... Onu anladım fakat.İninal'de harcama sınırı değil yükleme sınırı var. O da bitmedi. Bu işlemden 30dk önce faturaları yatırmıştım.
Abradolf Lincler Kilopat Katılım 26 Haziran 2017 Mesajlar 288 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2018 #4 İmzada korsana karşı çıkıp plati.ru'dan alışveriş yapman ilginç doğrusu. Ayrıca harcama sınırı var. Yanlış biliyorsunuz. Kişiselleştirilmiş / hesaba eklenmiş ininal kartların 1 ay için harcama limiti 750TL'dir. Her ayın 1'inde bu limit tekrar 750TL olur.
İmzada korsana karşı çıkıp plati.ru'dan alışveriş yapman ilginç doğrusu. Ayrıca harcama sınırı var. Yanlış biliyorsunuz. Kişiselleştirilmiş / hesaba eklenmiş ininal kartların 1 ay için harcama limiti 750TL'dir. Her ayın 1'inde bu limit tekrar 750TL olur.
RuFF+ Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 2.910 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2018 #5 Sorunu çözebildiniz mi?
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2018 #6 plati.ru bir kaç ay sonra bloke etmiş sanırım bazı hesapları. Paraya kıyıp Steam'den alın.
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 13 Mayıs 2018 #7 Neden plati.ru? Açıklayabilir misiniz?
RuFF+ Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 2.910 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2018 #8 Origin ve Plati.ru arasındaki farkı anlatmalı mıyım?
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 13 Mayıs 2018 #9 RuFF+ dedi: Origin ve Plati.ru arasındaki farkı anlatmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Bence anlatmalısınız. Zira Origin ile Plati.ru arasında dağlar kadar fark var.
RuFF+ dedi: Origin ve Plati.ru arasındaki farkı anlatmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Bence anlatmalısınız. Zira Origin ile Plati.ru arasında dağlar kadar fark var.
RuFF+ Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 2.910 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2018 #10 Gönderdiğim bağlantıları incelediniz mi?