- Makaleler
- 4
İnceledim fakat plati.ru'nun herhangi bir garantisi yok. Ayrıca size verilen hesaplar ve oyunlar da çalıntı oluyor.Gönderdiğim bağlantıları incelediniz mi?
İnceledim fakat plati.ru'nun herhangi bir garantisi yok. Ayrıca size verilen hesaplar ve oyunlar da çalıntı oluyor.Gönderdiğim bağlantıları incelediniz mi?
Genelde akşamları ve geceleri ödeme yapamıyorum. Gündüz sorun olmuyor.Sorunu çözebildiniz mi?
Oyun değil ''Orijinal'' Fifa 18'im için Fut coin alıyorum. Korsana hep karşıyım.İmzada korsana karşı çıkıp plati.ru'dan alışveriş yapman ilginç doğrusu.![]()
Oyunu 150 TL'ye alınca ne gibi bir kazık yiyoruz? Ama oyunu 3.5 TL'ye alıp 1-2 gün sonra elimizden gitmesi gerçekten büyük kazık.Oyunu 150 TL'ye alıp kazık yemek ile 3.5 TL'ye alıp kazık yemek arasında çok fark var bence.
Bakın kendiniz diyorsunuz ''veriliyor-muş'' diye. Garantisi yok bu sitenin. Her şey şans işi.150 TL vermek benim için başlıca bir sorun ve bildiğim kadarıyla hesapların ''Gizli Sorusu'' veriliyormuş.
Peki, nasıl isterseniz. Tercih sizin.''Gizli soru'' verilmese bile olan benim verdiğim 3.5 TL'ye olacak. Lütfen konuyu saptırmayın.
Şükür aynı kafa yapıma sahip birini buldum. Düşün;
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.