F FlameoN Megapat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 610 Çözümler 3 8 Temmuz 2016 #21 CrashTech dedi: Galiba öyle çünkü sana hesap veriyor ama bendeki hesap tertemizdi hiç arkadaşı falan yoktu ve GTA 4 de satın alınmıştı Genişletmek için tıkla... Social Club hesabı mı veriyor? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2016
CrashTech dedi: Galiba öyle çünkü sana hesap veriyor ama bendeki hesap tertemizdi hiç arkadaşı falan yoktu ve GTA 4 de satın alınmıştı Genişletmek için tıkla... Social Club hesabı mı veriyor?
C CrashTech Megapat Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 177 8 Temmuz 2016 #22 FlameoN dedi: Social Club hesabı mı veriyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2016
F FlameoN Megapat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 610 Çözümler 3 8 Temmuz 2016 #23 E-Posta adresini değiştirebiliyor musun? Benim de Steam hesabımda var. Fakat Social Club'a da mı alsam? . Birisine 50 TL'ye kakalarım Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2016
E-Posta adresini değiştirebiliyor musun? Benim de Steam hesabımda var. Fakat Social Club'a da mı alsam? . Birisine 50 TL'ye kakalarım
C CrashTech Megapat Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 177 8 Temmuz 2016 #24 FlameoN dedi: E-Posta adresini değiştirebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... E-posta, şifre, isim, ülke ve aklına ne geliyorsa hepsini değiştirebiliyorsun.
FlameoN dedi: E-Posta adresini değiştirebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... E-posta, şifre, isim, ülke ve aklına ne geliyorsa hepsini değiştirebiliyorsun.
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.307 Makaleler 7 Çözümler 31 8 Temmuz 2016 #25 Site rus sitesi. Bir yerden "Cyka Blyad Rush B" diyen birisi çıkacak sanıyorum .
F FlameoN Megapat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 610 Çözümler 3 8 Temmuz 2016 #26 Siteye girince nasıl İninal kartını ayarlıyorsun? Debit falan yazıyor oradan mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2016
C CrashTech Megapat Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 177 8 Temmuz 2016 #27 Xoloth dedi: Site rus sitesi. Bir yerden "Cyka Blyad Rush B" diyen birisi çıkacak sanıyorum . Genişletmek için tıkla... FlameoN dedi: Siteye girince nasıl İninal kartını ayarlıyorsun? Debit falan yazıyor oradan mı? Genişletmek için tıkla... 'Debit or Credit Card' yazan yere tıkla. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2016
Xoloth dedi: Site rus sitesi. Bir yerden "Cyka Blyad Rush B" diyen birisi çıkacak sanıyorum . Genişletmek için tıkla... FlameoN dedi: Siteye girince nasıl İninal kartını ayarlıyorsun? Debit falan yazıyor oradan mı? Genişletmek için tıkla... 'Debit or Credit Card' yazan yere tıkla.
F FlameoN Megapat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 610 Çözümler 3 8 Temmuz 2016 #28 Belki birinin hesabını çalmışlardır. Sen de o hesaba girersin IP'n den bulurlarsa. Yoksa bu kadar ucuz olması imkansız. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2016
Belki birinin hesabını çalmışlardır. Sen de o hesaba girersin IP'n den bulurlarsa. Yoksa bu kadar ucuz olması imkansız.
C CrashTech Megapat Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 177 8 Temmuz 2016 #29 FlameoN dedi: Belki birinin hesabını çalmışlardır. Sen de o hesaba girersin IP'n den bulurlarsa. Yoksa bu kadar ucuz olması imkansız. Genişletmek için tıkla... %90 çalıntı hesap, ben denemek için aldım zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2016
FlameoN dedi: Belki birinin hesabını çalmışlardır. Sen de o hesaba girersin IP'n den bulurlarsa. Yoksa bu kadar ucuz olması imkansız. Genişletmek için tıkla... %90 çalıntı hesap, ben denemek için aldım zaten.
F FlameoN Megapat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 610 Çözümler 3 8 Temmuz 2016 #30 O zaman geçmiş olsun. Hiç oyuna girme. İnsan o oyuna 179 TL veriyor ve birileri çalıyor. Sen şikayetçi olmaz mısın? Çalsalar olursun. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2016
O zaman geçmiş olsun. Hiç oyuna girme. İnsan o oyuna 179 TL veriyor ve birileri çalıyor. Sen şikayetçi olmaz mısın? Çalsalar olursun.