İkisi de değil orada bir link var GTA 5'in launcheri oradan indiriyorsun. İstersen görüntü atabilirim.Steam üzerinden mi indiriyorsun yoksa tarayıcı üzerinden mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de değil orada bir link var GTA 5'in launcheri oradan indiriyorsun. İstersen görüntü atabilirim.Steam üzerinden mi indiriyorsun yoksa tarayıcı üzerinden mi?
Kardeşim bu site sanırsam kullanılmış hesap veriyor ama o kadar kişiye nasıl yetiştiriyorlar o merak konusu sonuçta rus işi bu10 TL ye GTA V. Tuhaf geldi bana.
Alırken herhangi bir sorun yaşadın mı? SSD alınca almayı düşünüyorum da.
Key verdi mi? Yani online oynayabilecek misin? 10 TL'ye biraz ilgincime gitti.Buyur. İnternet Biraz Yavaşladı Tabii![]()
Hayır bir sorun yaşamadım şimdiye kadar parayı öder ödemez bana teslim edildi.Alırken herhangi bir sorun yaşadın mı? SSD alınca almayı düşünüyorum da.
Online oynayabileceğini yazıyor eğer hesap banlıysa galiba satıcıya mesaj atıp değiştirebiliyorsun .Key verdi mi? Yani online oynayabilecek misin? 10TL'ye biraz ilgincime gitti.
Galiba öyle çünkü sana hesap veriyor ama bendeki hesap tertemizdi hiç arkadaşı falan yoktu ve GTA 4 de satın alınmıştı2. El mi?
Şanslısın. Minecraftity gibi bir site. 2. el veriyor. Genelde dolandırıcılar cirit atıyordu Minecraftity'de lakin benim aldığım tertemizdi. Hatta e-posta bile yoktu. Nasıl bit hesap anlayamamıştım. O hesabı da buradan satmıştım. Technopat'tan.Galiba öyle çünkü sana hesap veriyor ama bendeki hesap tertemizdi hiç arkadaşı fln yoktu ve gta 4 de satın alınmıştı![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.