Fiyatlar gördüğüm kadarıyla çok cazip. Sizce site güvenilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece Bilgileri değiştirilebilir olan Minecraft almanı öneririm. Diğer oyunlar çok sorun çıkarıyor.Fifa 18 aldım.(değişenli) fakat şifreyi değiştiriyorlar vb.Fiyatlar gördüğüm kadarıyla çok cazip. Sizce site güvenilir mi?
o şifreyi senin 2-3 dakika arasında hızlıca değiştirmen gerekiyor.Ben oradan "GTA5,R6,BF1" adlı oyunları aldım ve hesapların içerisinden daha farklı oyunlarla birliktede gelebiliyor sen 1 oyun var sanıyosun 5 oyunlu hesap çıkıyor içerisinden ben öyle sıkıntılar yaşamadım bana göre güvenilir tabi şurasıda var orada kullancılıar ticaret yapıyo siteyle bi alakası yok orada satılanların ilan sitesi gibi bir site ama kullanıcıların rozetlerine ve gönderim yaptıkları kayıtlara bak dakikasında yolluyormu profillerini oku öyle al.Sadece Bilgileri değiştirilebilir olan Minecraft almanı öneririm. Diğer oyunlar çok sorun çıkarıyor.Fifa 18 aldım.(değişenli) fakat şifreyi değiştiriyorlar vb.
anında değiştiriyorum fakat 3-4 saat geçiyor, birileri (büyük ihtimalle hesabın gerçek sahibi) şifreyi değiştiriyor.o şifreyi senin 2-3 dakika arasında hızlıca değiştirmen gerekiyor.Ben oradan "GTA5,R6,BF1" adlı oyunları aldım ve hesapların içerisinden daha farklı oyunlarla birliktede gelebiliyor sen 1 oyun var sanıyosun 5 oyunlu hesap çıkıyor içerisinden ben öyle sıkıntılar yaşamadım bana göre güvenilir tabi şurasıda var orada kullancılıar ticaret yapıyo siteyle bi alakası yok orada satılanların ilan sitesi gibi bir site ama kullanıcıların rozetlerine ve gönderim yaptıkları kayıtlara bak dakikasında yolluyormu profillerini oku öyle al.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.