yagizhanksc
Centipat
Bölgeni, mağaza bölgeni Rusya yap sonra Rusya VPN açıp etkinleştir.Aldım fakat şimdi de etkinleştirilimiyor diyor. @156318
Profil ayarlarından. Buradan ülkeyi değiştirin sonra ise VPN ile etkinleştirin. Bu kadar.Mağaza bölgesi nasıl değiştiriliyor öyle bir seçenek çıkmıyor?
2020 yılında Steam Gizlilik Politikası'nı güncellenmiş. İnanın haberim yoktu. Eskiden oradan değişiyordu fakat yeni önlem almışlar. VPN ile yeni hesap açın. VPN ile bu sayfaya giriş yapın. İkamet edilen ülke Rusya Federasyonu gözükecektir. Aile paylaşımı ile diğer hesabınızda da oynayabilirsiniz. Tekrardan özür diliyorum.Eki Görüntüle 867170 @156318
Ya da şöyle bir şey yapsam. Rusya üzerinden başka hesap açıp oraya kaydedip sonra ana hesaba atsam?
2020 yılında Steam Gizlilik Politikası'nı güncellenmiş. İnanın haberim yoktu. Eskiden oradan değişiyordu fakat yeni önlem almışlar. VPN ile yeni hesap açın. VPN ile bu sayfaya giriş yapın. İkamet edilen ülke Rusya Federasyonu gözükecektir. Aile paylaşımı ile diğer hesabınızda da oynayabilirsiniz. Tekrardan özür diliyorum.
Hesabınızı Oluşturun
Dediğim yöntemi denediniz mi? Mutlaka olacaktır.Vallahi belli ki olmuyor acaba ben bunu birine satabilir miyim?
Dediğim yöntemi denediniz mi? Mutlaka olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.