TéQ10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 1.537 Çözümler 5 18 Mart 2019 #1 Plati'den alınan hesapların çalıntı olduğunu biliyorum. Fakat oradan key alırsam bir sıkıntı çıkar mı?
Plati'den alınan hesapların çalıntı olduğunu biliyorum. Fakat oradan key alırsam bir sıkıntı çıkar mı?
sahankurt Hectopat Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 299 Çözümler 3 18 Mart 2019 #2 TéQ10 dedi: Plati'den alınan hesapların çalıntı olduğunu biliyorum. Fakat oradan key alırsam bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkmıyor. Bizzat denedim.
TéQ10 dedi: Plati'den alınan hesapların çalıntı olduğunu biliyorum. Fakat oradan key alırsam bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkmıyor. Bizzat denedim.
cabbarsan Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 406 Çözümler 4 18 Mart 2019 #3 Sürekli kullandığım bir site sıkıntı yaşamazsın kolay kolay.
W Wero Ziyaretçi 18 Mart 2019 #4 sahankurt dedi: Sıkıntı çıkmıyor. Bizzat denedim. Genişletmek için tıkla... VPN ile mi aldınız?
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 18 Mart 2019 #5 Ömür boyu garantili r6 almıştım, arada bir aklıma geliyor hesap istiyorum adam veriyor gerçekten bu kadar kolay hesap çalmaları garip.
Ömür boyu garantili r6 almıştım, arada bir aklıma geliyor hesap istiyorum adam veriyor gerçekten bu kadar kolay hesap çalmaları garip.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 18 Mart 2019 #6 Peki Buy FORZA HORIZON 4 +Fortune (1-click activation) and download alınır mı?
cabbarsan Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 406 Çözümler 4 18 Mart 2019 #7 Unavailableuser dedi: Ömür boyu garantili r6 almıştım, arada bir aklıma geliyor hesap istiyorum adam veriyor gerçekten bu kadar kolay hesap çalmaları garip. Genişletmek için tıkla... Hocam çalıntı değil satıcılar oyunu alıp birden fazla kişiye veriyorlar.
Unavailableuser dedi: Ömür boyu garantili r6 almıştım, arada bir aklıma geliyor hesap istiyorum adam veriyor gerçekten bu kadar kolay hesap çalmaları garip. Genişletmek için tıkla... Hocam çalıntı değil satıcılar oyunu alıp birden fazla kişiye veriyorlar.
W Wero Ziyaretçi 18 Mart 2019 #8 Handsome Reis dedi: Peki Buy FORZA HORIZON 4 +Fortune (1-click activation) and download alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hesap şeklinde satılıyor. Yüksek ihtimalle sen indiremeden şifresini değiştirecekler Ama sitede 125 liraya Metro Exodus keyi satılıyor, çok ikilemde bırakıyor
Handsome Reis dedi: Peki Buy FORZA HORIZON 4 +Fortune (1-click activation) and download alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hesap şeklinde satılıyor. Yüksek ihtimalle sen indiremeden şifresini değiştirecekler Ama sitede 125 liraya Metro Exodus keyi satılıyor, çok ikilemde bırakıyor
cabbarsan Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 406 Çözümler 4 18 Mart 2019 #9 Handsome Reis dedi: Peki Buy FORZA HORIZON 4 +Fortune (1-click activation) and download alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bu ilginç bir sistem sana activator veriyorlar falan bende alıcaktım ama aklıma yatmadı pek bu sistem. Bu sistemi bilen açıklarsa iyi olur. Silinen üye dedi: Hesap şeklinde satılıyor. Yüksek ihtimalle sen indiremeden şifresini değiştirecekler Genişletmek için tıkla... Hocam sistem sizin önyargınızda ki kadar kötü değil ve hesap şeklinde verilmiyor o link. Lütfen gereksiz yorum yazmayın.
Handsome Reis dedi: Peki Buy FORZA HORIZON 4 +Fortune (1-click activation) and download alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bu ilginç bir sistem sana activator veriyorlar falan bende alıcaktım ama aklıma yatmadı pek bu sistem. Bu sistemi bilen açıklarsa iyi olur. Silinen üye dedi: Hesap şeklinde satılıyor. Yüksek ihtimalle sen indiremeden şifresini değiştirecekler Genişletmek için tıkla... Hocam sistem sizin önyargınızda ki kadar kötü değil ve hesap şeklinde verilmiyor o link. Lütfen gereksiz yorum yazmayın.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 18 Mart 2019 #10 Key diyor başlık ama hesap demiyor ki? Burada da key yazdığı için örnek olarak bu alınır mı diye sordum.
Key diyor başlık ama hesap demiyor ki? Burada da key yazdığı için örnek olarak bu alınır mı diye sordum.