Plati'den alınan hesapların çalıntı olduğunu biliyorum. Fakat oradan key alırsam bir sıkıntı çıkar mı?
Sıkıntı çıkmıyor. Bizzat denedim.Plati'den alınan hesapların çalıntı olduğunu biliyorum. Fakat oradan key alırsam bir sıkıntı çıkar mı?
VPN ile mi aldınız?Sıkıntı çıkmıyor. Bizzat denedim.
Hocam çalıntı değil satıcılar oyunu alıp birden fazla kişiye veriyorlar.Ömür boyu garantili r6 almıştım, arada bir aklıma geliyor hesap istiyorum adam veriyor gerçekten bu kadar kolay hesap çalmaları garip.
Hesap şeklinde satılıyor. Yüksek ihtimalle sen indiremeden şifresini değiştirecekler
Hocam bu ilginç bir sistem sana activator veriyorlar falan bende alıcaktım ama aklıma yatmadı pek bu sistem. Bu sistemi bilen açıklarsa iyi olur.
Hocam sistem sizin önyargınızda ki kadar kötü değil ve hesap şeklinde verilmiyor o link. Lütfen gereksiz yorum yazmayın.Hesap şeklinde satılıyor. Yüksek ihtimalle sen indiremeden şifresini değiştirecekler![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.