Platoon P-118 nasıldır?

hasan97

Centipat
Daha fazla  
Dün Platoon P-118 aldım normalde kullanmayacağım bir marka ama internette 900'dü yaşadığım yerdeki bir dükkan bana 600'e bıraktı. İyi mi yapmışım kötü mü? Eğer başka bir kulaklık öneriniz varsa 400 500'e atabilir misiniz?

Hocam bu kulaklık nedir ne değildir bilmiyorum. Fam Bilişim | Platoon P-118 3.5 mm Jack Kulak Üstü Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık
613TL ye satıyor adam. Uyguna almamışsınız. Platoon ilk kez duyduğum bir marka açıkcası.
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,276193710.html Alabilirsiniz.
Havit de kulaklık tarafında biraz sıkıntılı, 2 sene götürüyor akabinde sorunlar başlıyor aşınma mikrofon kalitesinde ciddi düşüş. birebir modeli kullandığımdan söylüyorum evet bu fiyat bandında çok iş görür ama uzun ömürlü bir tercihte bulunmak isterseniz şayet bütçeyi arttırmak en doğrusu olur.

Havit de kulaklık tarafında biraz sıkıntılı, 2 sene götürüyor akabinde sorunlar başlıyor aşınma mikrofon kalitesinde ciddi düşüş. Birebir modeli kullandığımdan söylüyorum evet bu fiyat bandında çok iş görür ama uzun ömürlü bir tercihte bulunmak isterseniz şayet bütçeyi arttırmak en doğrusu olur.

Ne kadar ekmek o kadar köfte, bu forumda pek sevilen bir marka olmasada medusa modelini 4 sene ben kullandım 2 senedirde abim kullanıyor, gamepower ürünleri genel olarak mic ve bass olarak fiyatındaki muadillere göre gayet güçlüdür, bütçe artarsa tercih edilebilir.

Havit de kulaklık tarafında biraz sıkıntılı, 2 sene götürüyor akabinde sorunlar başlıyor aşınma mikrofon kalitesinde ciddi düşüş. birebir modeli kullandığımdan söylüyorum evet bu fiyat bandında çok iş görür ama uzun ömürlü bir tercihte bulunmak isterseniz şayet bütçeyi arttırmak en doğrusu olur.
Bu bütçeyle neler alınabilir yada bu kulaklık nekadar götürür.

Havit de kulaklık tarafında biraz sıkıntılı, 2 sene götürüyor akabinde sorunlar başlıyor aşınma mikrofon kalitesinde ciddi düşüş. Birebir modeli kullandığımdan söylüyorum evet bu fiyat bandında çok iş görür ama uzun ömürlü bir tercihte bulunmak isterseniz şayet bütçeyi arttırmak en doğrusu olur.

Hocam 500 TL'ye anca iki öğün yemek alınıyor. Bence bu fiyata bir ürün olabilmesi bile iyi. Bu fiyat bandı için başka opsiyonumuz yok :(.

Bu bütçeyle neler alınabilir ya da bu kulaklık ne kadar götürür.

Bu bütçeyle kulak üstü istemiyorsanız kulak içi alabilirsiniz.
https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-jbl-t160-kulak-ici-fiyati,1219318812.html falan. Telefonda da kullanırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı