agaban70 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 416 Çözümler 1 22 Mart 2021 #1 Bir kırtasiyeden 20 TL'ye Platoon PL-2596 game pad aldım ama kitapçığında CD var diyor ama kutu içeriğinde CD yok. Düzgün sürücü bulamadım ve kutuda titreşimli diye geçiyor ama titreşim yok.
Bir kırtasiyeden 20 TL'ye Platoon PL-2596 game pad aldım ama kitapçığında CD var diyor ama kutu içeriğinde CD yok. Düzgün sürücü bulamadım ve kutuda titreşimli diye geçiyor ama titreşim yok.
Çözüm DDLAO 22 Mart 2021 agaban70 dedi: Bunlar Genişletmek için tıkla... Hocam onlar yüklenmiş işte. Şimdi USB Vibration Joystick falan yazarsanız (dosyanın ismini yani) bulursunuz. Setup bitince otomatik açılmıyor yani.
agaban70 dedi: Bunlar Genişletmek için tıkla... Hocam onlar yüklenmiş işte. Şimdi USB Vibration Joystick falan yazarsanız (dosyanın ismini yani) bulursunuz. Setup bitince otomatik açılmıyor yani.
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 22 Mart 2021 #2 Buradan sürücüyü indirebilirsiniz: Platoon PL-2596 Gamepad Driver Titreşim için de şu videoya göz atın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Buradan sürücüyü indirebilirsiniz: Platoon PL-2596 Gamepad Driver Titreşim için de şu videoya göz atın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #3 Platoon PL-2596 Gamepad Driver Platoon PL-2596 Gamepad Driver download, Platoon PL-2596 Gamepad Driver indir www.driverdestek.com Bunu deneyin. Aynı dosyayı kullanabilirsiniz Windows 7 için de. Platoon PL-2596 Oyun Kolu Driver İndir - Driver İndirmeli Platoon PL-2596 Oyun Kolu Driver. www.driverindirmeli.com Bu da aynı dosya sanırım. Artı 0 Eksi
Platoon PL-2596 Gamepad Driver Platoon PL-2596 Gamepad Driver download, Platoon PL-2596 Gamepad Driver indir www.driverdestek.com Bunu deneyin. Aynı dosyayı kullanabilirsiniz Windows 7 için de. Platoon PL-2596 Oyun Kolu Driver İndir - Driver İndirmeli Platoon PL-2596 Oyun Kolu Driver. www.driverindirmeli.com Bu da aynı dosya sanırım.
Murat159 Centipat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #4 Aynısından bende var, atari oyunları için almıştım. Platoon PL-2596 Oyun Kolu Driver İndir - Driver İndirmeli Platoon PL-2596 Oyun Kolu Driver. www.driverindirmeli.com Artı 0 Eksi
Aynısından bende var, atari oyunları için almıştım. Platoon PL-2596 Oyun Kolu Driver İndir - Driver İndirmeli Platoon PL-2596 Oyun Kolu Driver. www.driverindirmeli.com
KS KS agaban70 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 416 Çözümler 1 22 Mart 2021 #5 DDLAO dedi: Platoon PL-2596 Gamepad Driver Platoon PL-2596 Gamepad Driver download, Platoon PL-2596 Gamepad Driver indir www.driverdestek.com Bunu deneyin. Aynı dosyayı kullanabilirsiniz Windows 7 için de. Platoon PL-2596 Oyun Kolu Driver İndir - Driver İndirmeli Platoon PL-2596 Oyun Kolu Driver. www.driverindirmeli.com Bu da aynı dosya sanırım. Genişletmek için tıkla... Verdiğiniz linkler için teşekkür ederim ama downloada basdığımda başka siteye yönlendiriyor ve hemen o siteyi kapatıp önceki siteye yönlendiriyor. Artı 0 Eksi
DDLAO dedi: Platoon PL-2596 Gamepad Driver Platoon PL-2596 Gamepad Driver download, Platoon PL-2596 Gamepad Driver indir www.driverdestek.com Bunu deneyin. Aynı dosyayı kullanabilirsiniz Windows 7 için de. Platoon PL-2596 Oyun Kolu Driver İndir - Driver İndirmeli Platoon PL-2596 Oyun Kolu Driver. www.driverindirmeli.com Bu da aynı dosya sanırım. Genişletmek için tıkla... Verdiğiniz linkler için teşekkür ederim ama downloada basdığımda başka siteye yönlendiriyor ve hemen o siteyi kapatıp önceki siteye yönlendiriyor.
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #6 agaban70 dedi: Verdiğiniz linkler için teşekkür ederim ama downloada basdığımda başka siteye yönlendiriyor ve hemen o siteyi kapatıp önceki siteye yönlendiriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende. RAR olarak indiriyor ama, yapabilirsem isterseniz paylaşabilirim Google Drive olarak falan. PRDRV401.rar drive.google.com Buradan indirmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
agaban70 dedi: Verdiğiniz linkler için teşekkür ederim ama downloada basdığımda başka siteye yönlendiriyor ve hemen o siteyi kapatıp önceki siteye yönlendiriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende. RAR olarak indiriyor ama, yapabilirsem isterseniz paylaşabilirim Google Drive olarak falan. PRDRV401.rar drive.google.com Buradan indirmeyi deneyin.
KS KS agaban70 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 416 Çözümler 1 22 Mart 2021 #7 DDLAO dedi: Hocam bende. RAR olarak indiriyor ama, yapabilirsem isterseniz paylaşabilirim Google Drive olarak falan. PRDRV401.rar drive.google.com Buradan indirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Hâla bir değişiklik yok Finish'e bastım kapandı. Artı 0 Eksi
DDLAO dedi: Hocam bende. RAR olarak indiriyor ama, yapabilirsem isterseniz paylaşabilirim Google Drive olarak falan. PRDRV401.rar drive.google.com Buradan indirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Hâla bir değişiklik yok Finish'e bastım kapandı.
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #8 agaban70 dedi: Hâla bir değişiklik yok Finish'e bastım kapandı. Genişletmek için tıkla... Hocam fotoğraf gönderebilir misiniz veya ekran kaydı? Anlamadım ne olduğunu da. Artı 0 Eksi
agaban70 dedi: Hâla bir değişiklik yok Finish'e bastım kapandı. Genişletmek için tıkla... Hocam fotoğraf gönderebilir misiniz veya ekran kaydı? Anlamadım ne olduğunu da.
KS KS agaban70 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 416 Çözümler 1 22 Mart 2021 #9 Ayrıca az önce GTA San Andreas'ta deneyecektim ayarlardan kontroller kısmına gelince key&mouse yazması gereken yerde hiçbir şey yazmıyor Artı 0 Eksi
Ayrıca az önce GTA San Andreas'ta deneyecektim ayarlardan kontroller kısmına gelince key&mouse yazması gereken yerde hiçbir şey yazmıyor
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #10 agaban70 dedi: Ayrıca az önce GTA San Andreas'ta deneyecektim ayarlardan kontroller kısmına gelince key&mouse yazması gereken yerde hiçbir şey yazmıyor Genişletmek için tıkla... Hocam bir de şunu deneyin: İndir PRDRV401 Dosyayı indir PRDRV401 dosya.co Bu arada bilgisayara indirmeye çalışıyorsunuz, değil mi? Artı 0 Eksi
agaban70 dedi: Ayrıca az önce GTA San Andreas'ta deneyecektim ayarlardan kontroller kısmına gelince key&mouse yazması gereken yerde hiçbir şey yazmıyor Genişletmek için tıkla... Hocam bir de şunu deneyin: İndir PRDRV401 Dosyayı indir PRDRV401 dosya.co Bu arada bilgisayara indirmeye çalışıyorsunuz, değil mi?