Platoon PSU +12V'dan 24A gösterirken +5V'dan 26A gösteriyor

Makaleler
1
Yer
Asylum
Bir ekran kartı buldum ve yük vermeye korktuğum ,her an patlayabilecek "500W" yazan güç kaynağıma "değerleri yeterli mi?" diye bakmak istedim. Sonra değerleri hesaplarken bir şey fark ettim, +12V kanalından 24A (ki 500W bir PSU için rezalet) değeri verebiliyor yazarken, +5a kanalından 26A yazıyor. Ancak bu değer daha kaliteli güç kaynaklarında bile daha az. Sizce gerçekten bu değerler doğru olabilir mi yoksa 500W'a tamamlamak için uydurulmuş mudur? Bu arada bütün değerleri hesapladığımda 501, 2W gösteriyor.

82b902ea-96b5-4d54-9bbc-503ad312b086.jpg

Bu değerleri gerçek bir şekilde hesaplamak için herhangi bir program - yöntem var mıdır? Yoksa zaten bu değerler doğru mu?

@Samotne Ciasteczka @RPM @246941.

Son düzenleme:
Bu değerleri gerçek bir şekilde hesaplamak için herhangi bir program - yöntem var mıdır? Yoksa zaten bu değerler doğru mu?

Bilemiyorum, olay platoon olunca daha da karışıyor.

Bunu bir alet ile test etmek gerek, PSU üzerindeki değerlerin doğru olduğunu düşünmüyorum.

12 ile 24'ü ve 12 ile 0.6 çarpınca senin 12V değerin ortaya çıkıyor. Yaklaşık 300W veriyor yani 12V kanalından sanırım. Pek iyi bir PSU değil hocam, bütçen varsa değiştir. Değerler tutarlı olmayabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı