Platoon PSU alınır mı?

Platoon da tıpkı Everest, Gamepower, Rampage gibi dandik bir marka güç kaynaklarında. Onu alacağına o parayı hayır kurumlarına ver daha çok işe yarar.

Bir arkadaşım C4 dediğimde inanmadı. PUBG oyununda sistemi test etmesini söyledim. Yüke bindiği vakit güç kaynağı patladı. Zaten genelde üzerinde yazan watt değeri yanıltıcı oluyor. 12v kanalından ne kadar güç verdiği mühim.

Bir sorununu duymadım şu zamana kadar ama ismini de güç kaynağı piyasasında fazla duymadım. Yani her an bir şey olabilir. Genel olarak kendisini çevre birimleri konusunda tanırım. Ofis veya basit bilgisayarlar için çevre bileşeni üretiyordu sanırsam.

Arkadaşınıza önerim, internetten almaya çalışsın ve düzgün bir şey alsın. Güç kaynağı bilgisayarınızın birincil korumasıdır. Ani güç kesintilerinde güç kaynağının kalitesi bilgisayarın akımdan etkilenmeme şansını arttırır. Ayrıca o kadar dandik mi bilmiyorum ama aşırı dandik bir markaysa bu olaylar düzensiz akım vererek bilgisayar bileşenlerine zarar vermeye kadar gidebilir.

O yüzden düzgün bir marka almaya çalışsın arkadaşınız.

Platoon özellikle DVD-ROM'larda, ses sistemlerinde falan bilindik ve tercih edilen bir marka, ancak maalesef güç kaynağı konusunda berbat.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı