Platoon PSU sisteme güç yetiremiyor

Enes cnr

Centipat
Daha fazla  
RAM
8x8 HyperX
SSD veya HDD modeli
Kıoxıa 480 SATA
Ekran kartı
RX570 OC
Anakart
ASUS
İşlemci
i3
PSU güç yetiremiyor bundan %100 eminim. Arada bir oyunlara girince PC kendini yeniden başlatıyor. OCCT'de test yaptım ekran kartı işlemci RAM vesaire bir sorun yok ama PSU'ya girince PC direkt kendini yeniden başlatıyor. Bu sıralar yeni PSU da alamam. Ne yapabilirim PSU için?
PSU Platoon 500W.
Model no; PL-9263

PSU güç yetiremiyor bundan %100 eminim. Arada bir oyunlara girince PC kendini yeniden başlatıyor. OCCT'de test yaptım ekran kartı işlemci RAM vesaire bir sorun yok ama PSU'ya girince PC direkt kendini yeniden başlatıyor. Bu sıralar yeni PSU da alamam. Ne yapabilirim PSU için?
PSU platoon 500W.
Model no; PL-9263

Açıkçası platoon markası pek güvenilir bir marka değil platoon ucuz ürünleriyle bilinir daha önce klavyesini kulaklığını kullandım hepside berbattı.

PSU platoon 500W.
Model no; PL-9263

Aynı sorun bende de var konum duruyordur hatta PSU değişmekten başka çaren yok undervolt falan yapıp oynarsında nereye kadar.

PSU platoon 500W.
Model no; PL-9263

Hocam bir bütçeniz varsa PSU önerelim o PSU değişecek kaçışı yok.

Hocam bir bütçeniz varsa PSU önerelim o PSU değişecek kaçışı yok.

Açıkçası beni 2 ay gibi bir süre idare etmesi gerekiyor çünkü 2 ay sonra komple anakart işlemci falan değiştireceğim o zaman alabilirim.

Aynı sorun bende de var konum duruyordur hatta PSU değişmekten başka çaren yok undervolt falan yapıp oynarsında nereye kadar.

Undervolt nasıl yapılıyor peki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı