Play Store %95 indirim ile ne yapılabilir?

MhmtAli97

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, umarım gününüz iyi geçiyordur Play Store de galiba belirli hesaplara %95 indirim verilmiş. Benim 4 tane hesabıma gelmiş sizce bu indirimi nasıl değerlendirebilirim? Mobil olarak PUBG ve Clash of Clans oynuyorum indirim PUBG de olmuyor diye biliyorum, Clash'a yatırmayı düşündüm. Bu indirimin 1 tanesi ile altın bilet aldım kalan 3 tane ile arka plan almak mantıklı mı? Şu anda gölge arka planına sahibim başka ne yapabilirim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevdiğin bir oyuna varsa onun için harcayabilirsin. Gayet güzel bir teklif kaçırma derim. Oynadığın oyunlar arasında en sevdiğin ve aktif olarak kullandığın oyunu seçerek oyununu daha zevkli hale getirebilirsin. Keşke bana da gelseydi :D

Sevdiğin bir oyuna varsa onun için harcayabilirsin. Gayet güzel bir teklif kaçırma derim. Oynadığın oyunlar arasında en sevdiğin ve aktif olarak kullandığın oyunu seçerek oyununu daha zevkli hale getirebilirsin. Keşke bana da gelseydi :D

Benim 2 hesabıma sonradan geldi sizde ara sıra kontrol edin belki gelebilir cevabınız için teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı