Play Store abonelik iptali ile geri ödeme alınır mı?

wasterqaz

Decapat
Kek günü
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Google Play Store üzerinde chat GPT uygulamasını 3 günlük deneme süresini kullandım fakat bugün deneme süresi bitmiş ve kartımdan 180 lira para çekilmiş. Ben bu aboneliği iptal edip bu paramı tekrardan alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öncelikle,
1-Play Store uygulama üzerinden değil web site üzeri giriş yapmanız gerekmektedir.
2-Giriş yaptığınızda ödemeler ve abonelikler kısmına girin.
3-Ardından bütçe ve sipariş kısmına geçip yaptığınız bütün ödemeler gözükecektir.
4-Ardından ChatGPT'yi bulup yanında sorun bildir butonu var ona tıklayın.
5-Ve son olarak da ürünü yanlışlıkla aldım seçeneğine tıklayıp iade işlemleri başlayacaktır.

Son düzenleme:
Hocam öncelikle,
1-Play Store uygulama üzerinden değil web site üzeri giriş yapmanız gerekmektedir.
2-giriş yaptığınızda ödemeler ve abonelikler kısmına girin.
3-ardından bütçe ve sipariş kısmına geçip yaptığınız bütün ödemeler gözükecektir.
4-ardından ChatGPT'yi bulup yanında sorun bildir butonu var ona tıklayın.
5-ve son olarak da ürünü yanlışlıkla aldım seçeneğine tıklayıp iade işlemleri başlayacaktır.

Hocam dediğiniz gibi yaptım şu an inceleniyor diyor 4 gun icinde geri bildirim yapılacakmış bilgi için teşekkürler bu arada 2 saat olmadan iade ettim kabul edilir değil mi hocam.

Hocam dediğiniz gibi yaptım şu an inceleniyor diyor 4 gun icinde geri bildirim yapılacakmış bilgi için teşekkürler bu arada 2 saat olmadan iade ettim kabul edilir değil mi hocam.
Muhtemelen paranız iade edilecektir

@wasterqaz son durum nedir hocam?

Bu arada hocam söylemeyi unuttum aboneliğiniz de iptal edin yoksa gelecek ay yeniden para çekilecektir

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı