Play Store para çekmeye çalıştı

WoxicDEV

Decapat
Daha fazla  
İyi akşamlar öncelikle. Problemim şu;

4 gün önce Papara'da belli bir kartımdan 109,99 TL Play Store harcaması yapılmaya çalışıldı, ben de anlam veremedim belki başka bir ödemedir vesaire diye. Bugün 275 TL'lik Play Store harcaması yapılmaya çalışıldı, Papara'yı aradığımda nereye harcandığını veya amaçlandığını göremediklerini ve kartımı kapatmamın yeterli olduğunu belirttiler, o sanal kartı sadece Spotify için kullanıyordum ve yeni açmıştım, fikriniz nedir ve sizce ne yapmalıyım?

Normalde üyeliğiniz varsa veya belirli bir uygulama otomatik talimat veriyorsa söylemeleri lazım görememişlerse başkası işlem yapmaya çalışıyor olabilir.

Normalde üyeliğiniz varsa veya belirli bir uygulama otomatik talimat veriyorsa söylemeleri lazım görememişlerse başkası işlem yapmaya çalışıyor olabilir.

Genel olarak göremediğini söyledi hocam bana sordu ilk nereden istiyor diye dediğim gibi sadece 1 ay önce vs açtım diye hatırlıyorum Spotify artist hesabıma bağladım hesabımı routnote üzerinden onda da sadece profil fotoğraflı ve ismime erişimi vardı telefonuma bir şey girmiş olabilir desem sadece bunu yapmazdı herhalde ve bir şeyde yapmadım telefonumla. Bu kartı bir ihtimal Adobe'dan Photoshop almaya çalışırken canlı desteğin attığın linke girişimdir diye düşündüm ama Adobe'unda yapacağını düşünmüyorum.

Genel olarak göremediğini söyledi hocam bana sordu ilk nereden istiyor diye dediğim gibi sadece 1 ay önce vs açtım diye hatırlıyorum Spotify artist hesabıma bağladım hesabımı routnote üzerinden onda da sadece profil fotoğraflı ve ismime erişimi vardı telefonuma bir şey girmiş olabilir desem sadece bunu yapmazdı herhalde ve bir şeyde yapmadım telefonumla. Bu kartı bir ihtimal Adobe'dan Photoshop almaya çalışırken canlı desteğin attığın linke girişimdir diye düşündüm ama Adobe'unda yapacağını düşünmüyorum.

İlginç, Papara kartınızda haberiniz olmadan açık kalmış bir abonelik olabilir mi? Kartınıza girip abonelikler kısmından haberiniz dışı bir şey varsa tikini kapatın, ayrıca rutin olarak 2-3 günde bir sizden para çekmeye çalışıyorsa bir yerlerde talimat vardır o yüzden para çekmeye çalışıyordur tekrar olursa bu sefer müşteri hizmetlerini tekrar arayın. O arada para çekmesin diye kartın limitini düşürün

İlginç, Papara kartınızda haberiniz olmadan açık kalmış bir abonelik olabilir mi? Kartınıza girip abonelikler kısmından haberiniz dışı bir şey varsa tikini kapatın, ayrıca rutin olarak 2-3 günde bir sizden para çekmeye çalışıyorsa bir yerlerde talimat vardır o yüzden para çekmeye çalışıyordur tekrar olursa bu sefer müşteri hizmetlerini tekrar arayın.

Abonelikler de gözükmüyor hocam belirttiğim tutarda hiçbir şey. Bir ay önce Instagram'da bu belirttiğim kart üzerinden kardeşime abonelik almışım Instagram'dan Google Facebook olarak gözüküyor aboneliğin kısmı da kardeşimden dolayı olmuş olabilir mi aboneliği Play Store'da gözüküyor onun benim kartta ama fiyat yine uyuşmuyor.Ek olarak hiç bir Google hesabımda kayıtlı değil kartım.

Abonelikler de gözükmüyor hocam belirttiğim tutarda hiçbir şey. Bir ay önce Instagram'da bu belirttiğim kart üzerinden kardeşime abonelik almışım Instagram'dan Google Facebook olarak gözüküyor aboneliğin kısmı da kardeşimden dolayı olmuş olabilir mi aboneliği Play Store'da gözüküyor onun benim kartta ama fiyat yine uyuşmuyor. Ek olarak hiçbir Google hesabımda kayıtlı değil kartım.

Bug vs olabilir mi Instagram aboneliklerinde acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı