Rawm Leviathan V4 Wireless mouse nasıldır?

Hocam alınır mı? Stokları güncellenmiş almak istiyorum kararsız kaldım. Mouse büyük mü?

Hocam mouse güzel kalite vs sensör güzel her şey ama sarjı çok acayip hızlı bitiyor 20 saat dayanıyorsa dayanıyor şarj için farklı konu açtım birisi daha benimle aynı problemi yaşıyormuş forumlarda da var sarjı konusunda çok şikayetci olan var benim ürünmü hatalı acaba bilmiyorum garantiye yollayacagım ben gibi şarj hariç her şey iyi

Hocam alınır mı? Stokları güncellenmiş almak istiyorum kararsız kaldım. Mouse büyük mü?

Büyükmü konusundada çok büyük degil küçükde degil bende Attack Shark R1 vardı ondan biraz küçük istersen yandan fotoğrafınıda atabilirim sen kararlaştır

Hocam mouse güzel kalite vs sensör güzel her şey ama sarjı çok acayip hızlı bitiyor 20 saat dayanıyorsa dayanıyor şarj için farklı konu açtım birisi daha benimle aynı problemi yaşıyormuş forumlarda da var sarjı konusunda çok şikayetci olan var benim ürünmü hatalı acaba bilmiyorum garantiye yollayacagım ben gibi şarj hariç her şey iyi.

Büyükmü konusundada çok büyük degil küçükde degil bende Attack Shark R1 vardı ondan biraz küçük istersen yandan fotoğrafınıda atabilirim sen kararlaştır.

Olur hocam.

Dosya Ekleri

• IMG_4019.jpeg
    IMG_4019.jpeg
    189,3 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_4022.jpeg
    IMG_4022.jpeg
    261,1 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_4026.jpeg
    IMG_4026.jpeg
    199,4 KB · Görüntüleme: 10

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar