Play Store uygulama güncellemesi geri alınır mı?

İşletim sistemi
Android

emre kalyoncu

Centipat
Katılım
5 Mart 2023
Mesajlar
83
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Play Store üzerinden yapılan güncellemeler geri alınabiliyor mu? Yani bir uygulamayı güncellediğimizde eğer yeni versiyonunu beğenmezsek ya da hatalı sürümse güncellemeyi geri alıp uygulamanın eski sürümüne geçebilir miyiz? Bunun bir programı vs. var mı acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O programın apksını bulup eski versiyonunu yükleyebilirsin veya varsa uygulama bilgilerinden güncellemeleri kaldır diyebilirsin ama bu komple en başa atar.
 
O programın APK'sını bulup eski versiyonunu yükleyebilirsin veya varsa uygulama bilgilerinden güncellemeleri kaldır diyebilirsin ama bu komple en başa atar.
Güncellemeleri kaldır seçeneği yanlış bilmiyorsam sadece Google Play Hizmetleri gibi sabit sistem uygulamalarında var. Öyle yapınca da sistem uygulamasının telefonda kurulduğu ilk sürüme atıyor. Yani APK'sını bulmaktan başka çare kalmıyor.

Aptoide'den uygulamanızın istediğiniz sürümüne ulaşabilirsiniz. Kullanıyorum ve zararını görmedim. Uygulamalar orijinalinden değiştirilmeyerek yükleniyor Aptoide'ye. Yani normalde çoğunlukla dışarıdan bir APK indirdiğinizde Play Store'da güncelleyemiyorsunuz. Aptoide'deki uygulamalar orijinalinden alınma olduğu için oradan APK kursanız da sonradan Play Store'dan güncelleyebiliyorsunuz.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı