Play Store'da bir uygulamadan geri ödeme aldım diye dava açılması

• Konuyu başlatan r0xe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.435

r0xe

Hectopat
Daha fazla  
Google Play Store'da bir uygulama buldum. Steam random Key satıyordu. Ben de 2-3 tane Steam random Key aldım.
Daha sonra Play Store'da birkaç oyun satın aldım fakat daha sonra vazgeçtim ve geri ödeme alabilmek için biraz bakındım. Oyunların geri ödemesini alırken satın aldığım Steam random Key'lerin de orada olduğunu gördüm. Öylesine, umutsuzca onun da geri ödemesini alabilir miyim diye baktım ve geri ödeme işlemi başlattım. İlginç bir şekilde Steam random Key'lerin de geri ödemesi yapıldı. Fakat mağazadan bir mail geldi. Mailde yaptığınız hırsızlık yüzünden tüm bilgileriniz avukatlarımıza verilmiştir yazıyordu. Ben de böyle bir şeyin olabileceğini düşünmediğimi falan yazdım. Karşı taraftan da "18:00'e kadar vaktin var, uygulama içinden 1500 elmas alacaksın." diye bir mail geldi.
Böyle bir şey olabilir mi sizce?

Adam 80 TL istiyor. Ben 120 TL harcamıştım. Her türlü kârdayım satın alacağım:) Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı