Play Store'da karta iade mümkün mü?

Chikrein

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3 12100F
RX 6650 XT
Meslek
Öğrenci
Bir problem nedeniyle kredi kartımdakı parayı ne çeke, ne de başka bir karta aktarabiliyorum. Çözüm olarak Play Store'dan aynı değerdeki bir oyun alıp iade edip, iade ederkende parayı başka bir karta yüklemek istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir problem nedeniyle kredi kartımdakı parayı ne çeke, ne de başka bir karta aktarabiliyorum. Çözüm olarak Play Store'dan aynı değerdeki bir oyun alıp iade edip, iade ederkende parayı başka bir karta yüklemek istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü?
Muhtemelen satın alım yaptığınız karta iade yaparsınız anca.

Kartınızda sorun varsa bunu Google bildirip kartım kapandı kartın bloke gibi şeyler söyleyerek geri bildirim gönderin ve paranızı çek olarak isteyin ben yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

Kartınızda sorun varsa bunu Google bildirip kartım kapandı kartın bloke gibi şeyler söyleyerek geri bildirim gönderin ve paranızı çek olarak isteyin ben yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
Bu çek tam olarak nasıl olucak

Birine satarak olabilir ya da item satış by no Game gibi yerlerde satarak ama vermeyedebilirler nakitte verebilirler ya da direk iletinize okumazlar cevap vermezler bu olaylar çok oluyor.
Azerbaycanda olduğum için bynogame kullanamıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı