Play store'dan Crysis 3 satın aldım, yine FPS düşüşü var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yunus emre

Megapat
Evet arkadaşlar crysis3 satın aldım. Dediğim gibi korsan oyun yüzünden fps düşmesi kafama çok takılmıştı, ama malesef değil crysis3 te yine fps düşmeleri yaşıyorum. Bu sorun neden kaynaklanıyor çözemedim 850 yada 1000 wattlık bir power alıcam o zaman daha iyi anlıyıcam.

Orijinal oyun sorunsuz diye bir şey yok, korsan oyunda yaşayacağın sıkıntıların alayını Orijinal oyunda da yaşıyorsun. :)

Ama sorun bence sistem ile ilgili, oyun ile ilgili değil.

Sistem yenilenmeli belki yeni bir Windows 8 atılabilir, işlemci termal macunu yenilenebilir, kasa içi güzelce temizlenebilir.

Sistem özelliklerinizi alabilir miyin?

Evet arkadaşlar crysis3 satın aldım. Dediğim gibi korsan oyun yüzünden fps düşmesi kafama çok takılmıştı, ama malesef değil crysis3 te yine fps düşmeleri yaşıyorum. Bu sorun neden kaynaklanıyor çözemedim 850 yada 1000 wattlık bir power alıcam o zaman daha iyi anlıyıcam.

Bu problem oyun ile alakalı yanılmıyorsam bu Crysis 3'te ki fps düşüşünü GTX760 kullananlarda GTX650 kullananlarda şikayet ediyor.

Dostum ekran kartım gtx770 bilirsin belki. Birde metro last light oynuyorum full ayarlar bende fps düşmesi yok denecek az o oyunda. Termal macunu 1 hafta oldu süreli windows 8.1 de geçtim pek bir şey fark etmedi. Ne yapayım ekran kartını satayımmı, yoksa slı'mı, yada titan'mı alayım.

OC yaptıysanız yaptığınız tüm OC'yi geri alıp öyle deneyin. V-Sync ayarını kapatın.

En son beta sürücüsünü kullandığınızdan emin olun.

O.c yapılı evet zaten dediğiniz gibi o.c kapadım öle denedim yine aynı bir şey fark etmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı